PR CUAET
-
Ні, справа лежала 6 місяців і ніхто не відкривав. До цих самих більших 6 місяців, ще лежала три місяці, і до того лежала 5. Там розписано по справі де жили, де працювали, мед екзамен, біометрія, подорожі. Відкрили справу у жовтні 1 і 10 і закрили, щоб 24 листопада спитати, а мені піар потрібен? Я відповіла так. І все. Про мене забули до січня. Дали фд, портали і знов забули. У кінці ноутс стоїть in progress
-
Я хочу запросить PRL и LOI подать паспорта на вклейку(подавались изначально в 2022м но не отправлили на вклейку) Посоветовали написать в кризисную форму с запросом на новый PRL и LOI по каждому члену семьи(2е взрослых 2е детей) предоставив инфо почем мы не вклеили ранее - может кто то подскажет как от ребенка написать? Тут вроде требуют какие то формы заполнить - но я не сильно понял эти формы.
-
На 5 лет Пр не привязан к паспорту
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, хто піймав слот минулого понеділка (10.03) в консульство м.Оттава на 17 березня, а в пт його відмінили (14.03) - чи вдалось відвідати консульство фактично? Чи вдалось подати документи? Яку відповідь взагалі отримали на місці?
-
Було б добре щоб приймали
-
Спасибо большое
-
Ніяк. Треба стать на облік - не питайте як, бо це достеменно нікому невідомо
-
Ви стоїте в черзі Просто очікуєте поки хтось відмінить і якщо ви -та щасливиця , то отримуєте той відмІнений слот. Підходить-підтверджуєте протягом 24 год. Ні - по новій