PR CUAET
-
вітаю,якщо на ірсс при подачі на вп прийшло повідомлення про те щоб я надав їм military record але по факту я службу не проходив .форма для заповнення має бути порожньою ?
-
Які місяці зараз розглядають?
-
так
-
Хм Ми тут не бачили таких термінів Але звичайно що тут тільки чекати
-
Мне по ЕЕ после FD портал пришел ровно через месяц, тоже звонил, ничего не помогло. Так что просто ждите.
-
Вас же теж офіс Галіфакс розглядав, так? Я так розумію туди всі з AIP потрапляють
-
Вітаю. Хто нещодавно відправляв паспорт на вклеювання візи до Оттави? Скільки часу чекали повернення ?
-
Було б добре щоб приймали
-
Дякую
-
Спасибо большое
-
Ніяк. Треба стать на облік - не питайте як, бо це достеменно нікому невідомо
-
Ви стоїте в черзі Просто очікуєте поки хтось відмінить і якщо ви -та щасливиця , то отримуєте той відмІнений слот. Підходить-підтверджуєте протягом 24 год. Ні - по новій
-
Хтось обіцяв , що поїде сьогодні
-
Кошмар
-
Ой всьо🤣
-
Может конечно влияет по какой программе подавался, но думаю что они просто очень медленно работают. К слову, екопр я ждал потом еще 2 месяца😅
-
Всем привет, может кто то подсказать, нет ли в консульстве Торонто живой очереди на подачу паспорта?
-
Так, я памятаю - читала про це на мин тижні. Ось цікавить , що вийшло по факту . Люди, напишіть, будь ласка, відгук, хто відвідав консульство після відміни слоту в пт 14.03. Дякую за ваш час) дуже-дуже цікаві факти.
-
Ваууу в мене 31 грудня і тиша🥲
-
Сам в Еселі
12 Jan 2024, 17:45
462705/466644
3 minutes ago