PR CUAET
-
Ну одна з 5ти основних причин на біженство за Женевською конвенцією це притісняння на фоні політичних мотивів. Вони проти війни - і їх переслідуватимуть за це якщо їх повернути в Росію. На папері це на 100% попадає під визначення біженства. Головне грамотно скласти кейс і мати докази переслідування, або його високої ймовірності
-
BIL - A Biometric Instruction Letter
-
Ой, извините, не про гуманитарку. я вопрос задавала на определённое сообщение. Сейчас исправлю)
-
Та. Слышал о таком празднике жизни
-
Кому ковід, а кому благодать:)
-
Їх під сотню. Треба визначитися яка провінція. Чи провінційні чи федеральні програми. Ну і звісно з тим які типи програм будуть краще підходити під вашу біографію. Ми якраз це і підбираємо на консультації: calendly.com/bosakimmigration/1hour
-
Так саме етичні принципи і задівають, знаючи цю націю. Хоча є дійсно ті, хто проти, але їх мало, на жаль.
-
Вам потрібно подивитися чи ви кваліфікуєтесь під якусь з програм в BCPNP - Зараз це стає одною з найтяжчих провінцій для іміграції, з тим як там ростуть бали. Серед моїх консультації тільки десь 30% мали реалістичні шанси там податися на ПР
-
Дуже дякую!😊
-
А, зрозуміло. Якщо був робочий, і ви знову на робочий подаєте - то так - це продовження
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada.html Ось вся інформація.
-
Здравствуйте у канадских банков нет лимита оплаты в интернете сколько надо столько и спишет
-
Планирую подаваться, уже отработал тут практически год , и компания супортит с этим вопросом, но я не знаю с чего начать вообще и какие нужны документы для этого
-
Всім привіт. Скажіть будь ласка, хто, як збільшував ліміт на картці для оплати PR? Дякую
-
Вы мое фото видели ? Да и о чем спор то там все написано вместо вот и все
-
Як завжди на всі запити відповідаємо в міру можливості. Якщо є документи - чудово - додаємо. Якщо немає дивимося чи можемо дістати. Якщо не можемо пояснюємо чому не служили, і що документів немає, чому, і чому не можемо отримати. Більше ніяких варіантів впринципі немає.
-
Зрозуміло, дуже дякую .
-
Там по всякому буває. В мене квитка ніколи не було. Було тільки приписне
-
Вона не є обовязкова. Але зараз багатьом хто подався і вказав що НЕ служив приходять запити? мовляв ми знаємо що служба необовязкова, тому вкажіть де і коли служили, бао поясніть чому не служили.
-
Это оплата через терминал скорее всего. Хотя возможно у вас есть лимит по использованию денег в день. Позвоните в банк и уточните. Я пользуюсь RBC, National и TD там ничего такого нет только на тап ограничения и снятие наличных
12 Jan 2024, 17:45
46270/429785
3 minutes ago