PR CUAET
-
Вітаю. Яка зараз найшвидша доставка паспорту в дип установу з України? Цікавить DHL, Укрпошта або VFS?
-
Для тех, кто собирается продлить паспорт. Сегодня был в консульстве в Торонто. *Живая очередь. Принимают с 13:00 до 14:00 (если приедете в 10-11 точно успеете). Выдают готовые после 14:00. *При себе иметь: 1. оригинал паспорта, 2. копию паспорта, 3. заяву с сайта (можно попросить в консульстве, но если заполните заранее будет быстрее), 4. для мужчин распечатанный резерв+ (без него не делают. Если он у вас не работает, говорят пиши в тех поддержку [email protected]. Можете попробовать зайти в дию на компьютере и запросить военник там, они одинаковые). *Все бесплатно. *Продлевают на 5 лет *Вопросы не задают. Просто отдаешь доки и ждешь до 14:00 *В заявке заполняете шапку и все после «Я». «реєстраційний номер____ від___» заполняют в консульстве.
-
Это галимая до лотерея..Читал что кто-то споймал слот,но не в то консульство что нужно..Потом через очередь пришло приглашение на лучшую дату и консульство для человека.Соответсвенно выбрали приглашение через очередь и отменили свой словленный слот.А потом пришло человеку отказ из-за збоя.
-
Спасибі
-
що ми проводимо: - індивідуальна підготовка до CELPIP - підготовка до CELPIP в міні-групі (до 3 осіб) - індивідуальні заняття з вивчення англійської та французької - заняття в міні-групі (до трьох осіб) з вивчення англійської та французької пишіть нам в особисті повідомлення: - ваш поточний рівень мови - ваша ціль - ваш найзручніший час для занять - ваша бажана кількість занять на тиждень чекаємо саме вас!🤍
-
Дякую )
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, доставку паспорта Укрпоштою потрібно робити відразу при подачі документів чи можливо пізніше. І як це відбувається?
-
Доброго дня! В мене таке питання.Чи можу я загрузити те саме фото, яке я загружала при подачі на PR , на Portal 2 ? Фото я робила 1 рік і 4 місяці назад. Чи краще зробити нове ?
-
Ви замовляли Укрпоштою?
-
Знов і знов допоможіть будь ласка, в дитини закінчується віза і візітор рекорд бо закінчується паспорт, маємо новий паспорт, подались но новий візітор рекорд, а чи можна податись на візу не дочікуючись схвалення нового візітор рекорду, бо потрібно виїхати на пару місяців а віза підходить до кінця