PR CUAET
-
Сімейна заявка WP (2 людини) 18 листопада submission, сьогодні Correspondence Letter. 4 місяці очікування
-
Коли статус паспорта *виготовлено але не доставлено* треба замовляти доставку.
-
Дякую )
-
вже ні, нове треба. воно повинне бути не старше 12 місяців
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, доставку паспорта Укрпоштою потрібно робити відразу при подачі документів чи можливо пізніше. І як це відбувається?
-
Доброго дня! В мене таке питання.Чи можу я загрузити те саме фото, яке я загружала при подачі на PR , на Portal 2 ? Фото я робила 1 рік і 4 місяці назад. Чи краще зробити нове ?
-
Сколько у Вас прошло времени с «Данні відправлено на перевірку» до следующего решения? Спасибо
-
Ви замовляли Укрпоштою?
-
Знов і знов допоможіть будь ласка, в дитини закінчується віза і візітор рекорд бо закінчується паспорт, маємо новий паспорт, подались но новий візітор рекорд, а чи можна податись на візу не дочікуючись схвалення нового візітор рекорду, бо потрібно виїхати на пару місяців а віза підходить до кінця
-
Якщо статус *дані відправлено на перевірку* довше 10 днів, це сигнал про наявність 3-го не анульованого паспорта. Або ще якого негаразду...
-
Капєц)🙈
-
Порядок замовлення доставки однаковий для Укрпошти і DHL .
-
Із фб - 24 січня портал і вже сьогодні екопр. Знов рандом. І теж Монреаль.
-
У меня 4-5 рабочих дней только прошло
-
Я про это слышала, но не про пр а вроде вп, ну а как понять, если у меня имя есть в профиле инстаграм но ник немного другой, это тоже указывать?
-
Ахтунг повний
-
Тут комусь навіть відмова була, бо десь в соц мережах людина використовувала інше ім'я і не вказала це у аплікації
-
Підкажіть будь ласка, я заплуталась, чи може людина вʼїхати по куает якщо її заявка була погоджена ще в 2022 році, просто не міг виїхати з України раніше? Чи отримає ворк перміт?
-
Як зрозуміти що мій слот актуальній і дійсний ? Коли підтвердила слот прийшла квитанція на почту….але зараз зайшла в групу і бачу що багато що відмінилось у людей 🥺
-
Я сотру лучше 🙈
12 Jan 2024, 17:45
462750/467030
3 minutes ago