PR CUAET
-
Я зараз в консульстві в Едмонтоні. Тихо, спокійно. Людей нема, але і вільних слотів теж нема.
-
нє, все у вас ок
-
Фух, а то думала все по новой🙈
-
так, це нормально в самій готовій довідці в мене теж не було дівочого прізвища я дзвонила в консульство - вони сказали, що так і має бути і дівоче прізвищє вони не вказують
-
Подскажите пожалуйста с АОР номером приходит письмо что вы считаетесь меншен статус.Что вы можете работать ,учиться пока рассматривается ваше дело?
-
Там технические можно послать онлайн в последний дни вашего вп, и получить тот самый статус maintained status, пока ВА онлайн рассматривают. Но кажется это обман системы и на свой страх и риск
-
Спасибо за ответ
-
А, то licensed clinical assistant напевно. А в BC associate physician, називається, наскільки мені відомо. В Онтаріо такого немає нажаль, тобто можна працювати clinical assistant, але так як це не врегульована спеціальність, то зарплата обійняти та плакати.
-
Нет, просто письмо с номером дела и что вы в очереди на рассмотрение В ТРП нету такой функции, увы
-
1,5 месяца
-
Не знаю Отримала листа сьогодні Документи були доставлені їм в офіс 29 січня Бачила що люди чекають близько 2 місяців вже після такого листа і поки нічого Агент на лінії говорив 3 тижні😅