PR CUAET
-
RBC увеличил штрафы для всех своих клиентов которые хотят его покинуть в середине ипотечного срока. Скоро за ним последуют и все другие центральные банки и кредитные союзы.
-
Доброго дня , хто додзвонився до них і по якому номеру?
-
Звичайна кредитна спілка ні яких особистих плюсів я з ними співпрацюю. Servus Credit Union є однією з фінансових установ Канади, яка пропонує іпотечні кредити для придбання житла. Як і будь-яка інша фінансова установа, їхні іпотечні продукти мають свої переваги та недоліки. Переваги іпотеки від Servus Credit Union: • Різноманітність продуктів: Servus Credit Union пропонує різні види іпотечних кредитів, що дозволяє обрати оптимальний варіант відповідно до ваших фінансових можливостей та потреб. • Конкурентні процентні ставки: Як кредитна спілка, Servus може пропонувати вигідні процентні ставки для своїх членів, що може зменшити загальну вартість кредиту. • Членські переваги: Оскільки Servus є кредитною спілкою, її клієнти є одночасно її членами, що може надавати додаткові переваги, такі як участь у прийнятті рішень та можливість отримання дивідендів. Недоліки іпотеки від Servus Credit Union: • Обмежена географічна присутність: Servus Credit Union діє тільки в провінції Альберта. • Вимоги до членства: Для отримання іпотеки в Servus необхідно стати членом кредитної спілки, • Менша мережа відділень: Порівняно з великими банками, Servus має меншу кількість відділень, що може бути незручним для деяких клієнтів. Штрафи високі Але якщо всі інші моно банки кажуть ні вони можуть сказати так.
-
Подача 21 березня, 2024 по family reunification. Отримали biometric collection letter. Питання: Букуємо appointment. При букуванні є питання-скільки аплікантів. Чи вірно я розумію, що одна людина з сімʼі може забукувати appointment на себе і на дружину, наприклад? Буду вдячна за відповідь
-
Просто уточнюю, на рахунок physician assistant, може комусь з колег буде цікаво.
-
Вже більше 3.84% - 3.99% Ставки змінюються кожен день.
-
Яка це гілка НС, розшифруйте
-
Звісно що немає, бо якби була то тут в групі не питалися день у день про слоти
-
Всім привіт! Потрібна порада. Хто з чоловіків подовжував укр закордонний паспорт ? Закінчується строк у травні. Яка процедура у консульстві і що потрібно з документів? Дуже дякую!)
-
Всім привіт! Потрібна порада. Хто з чоловіків подовжував укр закордонний паспорт ? Закінчується строк у травні. Яка процедура у консульстві і що потрібно з документів? Дуже дякую!)
-
Доброго дня. Чи буде хтось їхати найближчим часом з України в Канаду? Проживаю в Торонто. Потрібна допомога передати пакунок, вага 0,5 кг, місця займає мало. Всі витрати по доставці в рамках України/ Канади будуть на мені + фінансова винагорода. Дякую 🙏
-
Мені по Оттаві нічого не показує ,тільки коли міняю на укр год і все показує але всеодно неможливо зловити