PR CUAET
-
О 6 вечора чоловік заліз на сайт, відкрили наступний день. Каже були всі вільні слоти, потім 2 вже зайнято, інші - сервіс недоступний😵💫
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка - на мою спробу реєстрації доньки до школи на 2025-2026 рік прийшла відмова від школи - кажуть що потрібно надати Work permit - але їй тільки 13 років, і IRCC надав тільки Visitor record коли ми приїхали в 2022 році, і з ним вона навчається досі, але є проблема з наступним роком, що робити?
-
-
Запрошуємо українців, що проживають у Британській Колумбії, на заходи: 19 березня 13:00 через Zoom - Як підготуватися і пройти співбесіду на роботу 20 березня о 17:00 через Zoom - Гранти на спорт для дітей 26 березня 13:00 у Норт-Ванкувері - Нетворкінг і прихований ринок вакансій
-
Це треба дивитися вимоги окремої провінції. Не думаю, що велика кількість провінцій надають пріоритет освітянам. Здебільшого це stem & медицина. Перевіряйте сайт провінції : PNP EE eligibility
-
В тому то і справа, що показувало кількість слотів. Чи 12 чи 14
-
Я вже маю перекладені дипломи .
-
Себто чи потрібно? Звісно, якщо ви хочете подаватися на ПР. Треба евалуація освіти через WES (ECA certificate), але якщо йдете по СЕС - це хіба для балів лише обовʼязково
-
Чи можу подати на номінацію працюючи вже не на садок, а тільки подаючи інвойси сімʼї на яку працюю нянею
-
Ні, номінація не обовʼязкова Проте її здобуття надасть вам +600 балів до профайлу і майже 100% ІтА при вибірці PNP Вибір робити чи ні - ваш. Оскільки це додатковий час & гроші
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка - на мою спробу реєстрації доньки до школи на 2025-2026 рік прийшла відмова від школи - кажуть що потрібно надати Work permit - але їй тільки 13 років, і IRCC надав тільки Visitor record коли ми приїхали в 2022 році, і з ним вона навчається досі, але є проблема з наступним роком, що робити?