PR CUAET
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка - на мою спробу реєстрації доньки до школи на 2025-2026 рік прийшла відмова від школи - кажуть що потрібно надати Work permit - але їй тільки 13 років, і IRCC надав тільки Visitor record коли ми приїхали в 2022 році, і з ним вона навчається досі, але є проблема з наступним роком, що робити?
-
Вітаю. Я теж зараз намагаюся зловити слот. Знайшла на просторах фейбуку інструкцію зі зміною налаштувань часу. Але мені єдине що показує так це помилку. Що робити? Може хтось знає? Деякі слоти вже зайняті. Я не розумію як так, бо дата там майбутня 😱
-
Запрошуємо українців, що проживають у Британській Колумбії, на заходи: 19 березня 13:00 через Zoom - Як підготуватися і пройти співбесіду на роботу 20 березня о 17:00 через Zoom - Гранти на спорт для дітей 26 березня 13:00 у Норт-Ванкувері - Нетворкінг і прихований ринок вакансій
-
какое максимальное количество дней бывает между Порта1 и Портал2 ?
-
Пришел быстро за неделю.
-
Ще можете play airlines глянути, але у них немає прямих, завжди з пересадкою в Гренландії. Відлітають майже завжди с Торонто чи Оттави.
-
вересень? я Отаву дивлюся, та на другу половину вересня ще не викинули слоти
-
Це треба дивитися вимоги окремої провінції. Не думаю, що велика кількість провінцій надають пріоритет освітянам. Здебільшого це stem & медицина. Перевіряйте сайт провінції : PNP EE eligibility
-
В тому то і справа, що показувало кількість слотів. Чи 12 чи 14
-
Я вже маю перекладені дипломи .
-
У мене було вільно 45 слотів - на весь тиждень. Я пробувала по інструкції зі зміною часу та дати на телефоні. Чи вже та інструкція неактуальна? Підозрюю що вони мали помітити та виправити цей баг рано чи пізно
-
Себто чи потрібно? Звісно, якщо ви хочете подаватися на ПР. Треба евалуація освіти через WES (ECA certificate), але якщо йдете по СЕС - це хіба для балів лише обовʼязково
-
Чи можу подати на номінацію працюючи вже не на садок, а тільки подаючи інвойси сімʼї на яку працюю нянею
-
это я какраз понимаю прекрасно - пытаюсь понять когда стоит уже звонить и выяснять и до каких пор есть смысл сидеть и ждать.
-
Ні, номінація не обовʼязкова Проте її здобуття надасть вам +600 балів до профайлу і майже 100% ІтА при вибірці PNP Вибір робити чи ні - ваш. Оскільки це додатковий час & гроші
-
нажміть на "місяць" поки там "0" по слотам, ще не викинули...
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка - на мою спробу реєстрації доньки до школи на 2025-2026 рік прийшла відмова від школи - кажуть що потрібно надати Work permit - але їй тільки 13 років, і IRCC надав тільки Visitor record коли ми приїхали в 2022 році, і з ним вона навчається досі, але є проблема з наступним роком, що робити?
-
у каждого по разному
-
-
Вони просто знущаються😵💫
12 Jan 2024, 17:45
462891/466668
3 minutes ago