PR CUAET
-
Себто чи потрібно? Звісно, якщо ви хочете подаватися на ПР. Треба евалуація освіти через WES (ECA certificate), але якщо йдете по СЕС - це хіба для балів лише обовʼязково
-
Чи можу подати на номінацію працюючи вже не на садок, а тільки подаючи інвойси сімʼї на яку працюю нянею
-
Ні, номінація не обовʼязкова Проте її здобуття надасть вам +600 балів до профайлу і майже 100% ІтА при вибірці PNP Вибір робити чи ні - ваш. Оскільки це додатковий час & гроші
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка - на мою спробу реєстрації доньки до школи на 2025-2026 рік прийшла відмова від школи - кажуть що потрібно надати Work permit - але їй тільки 13 років, і IRCC надав тільки Visitor record коли ми приїхали в 2022 році, і з ним вона навчається досі, але є проблема з наступним роком, що робити?
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка - на мою спробу реєстрації доньки до школи на 2025-2026 рік прийшла відмова від школи - кажуть що потрібно надати Work permit - але їй тільки 13 років, і IRCC надав тільки Visitor record коли ми приїхали в 2022 році, і з ним вона навчається досі, але є проблема з наступним роком, що робити?
-
Вони просто знущаються😵💫
-
Ні, просто подала до Апостилю на переклад та до WES на підтвердження Канадським вимогам
-
У нас апрувал был 1 марта по почте не пришло ещё, может от города зависит в том году быстрее было 8 дней Монреаль
-
Ви робили WES для імміграції чи для працевлаштування (роботодавця)
-
Я давала на переклад ще в 2023 році та до WES ECA сертифікат треба дізнатись що то таке
-
Підкажіть будьласка, чи потрібно завантажувати bank statement основного апліканта?
-
t.me/prcuaet/2427
-
Так. При чому це видно лише з його ноута. З інших девайсів не видно🤷♀️я просто не знаю вже як це працює, за якою логікою