PR CUAET
-
t.me/prcuaet/2427
-
Так. При чому це видно лише з його ноута. З інших девайсів не видно🤷♀️я просто не знаю вже як це працює, за якою логікою
-
Підкажіть будь ласка, ще 12 березня отримав Correspondence Letter, сьогодні 17 і все ще тиша, це нормальний час очікування? Писали наче після цього письма чекати день-два на фінальне рішення
-
Чудово, проте перекладені дипломи вам не дуже в ЕЕ допоможуть. Якщо хочете зарахування балів за свою освіту - треба обовʼязково проходити процедуру diploma evaluation via WES і здобуття ЕСА сертифікату
-
Дякую дуже
-
Цей лист приходив багатьом хто подавався в грудні та початку січня і не отримував разом з біометрією цього листа. Вони вирішили що усе повинно бути по феншую) і розіслали .
-
Діти навчаються в школі на основі ворк пермітів батьків. Напевно школа хоче власне ваші ворк перміти, а не дитини.
-
Навіть не знаю що сказати на цей сайт. Сюрпрііііііз
-
В мене тиждень різниці між порталами
-
Перевірте номер WES, з яких букв він починається
-
Ось зразок.
-
Скажіть, будь ласка, скільки у Вас часу пройшло між зміною статусу eligibility на "we have received...." і відповіддю на дозапити IRCC. Ми відповіли 29 січня на дозапит IRCC, але не було підтвердження що вони отримали (відправляли на емейл) і в Gkey акаунті статус не змінився.
-
У мене взагалі немає жодної установи зараз