PR CUAET
-
Косульство в Канаді- гурше будь=якої сільради. десь в дууууже віддаленомо селі(
-
Цей лист приходив багатьом хто подавався в грудні та початку січня і не отримував разом з біометрією цього листа. Вони вирішили що усе повинно бути по феншую) і розіслали .
-
Вопрос не про тревожность - и разницу . А про то что понимать - приблизительно - дело двигается в нормальном русле или может быть (например письмо в спам попало)! Держать руку на пульсе так сказать
-
Діти навчаються в школі на основі ворк пермітів батьків. Напевно школа хоче власне ваші ворк перміти, а не дитини.
-
Сміх крізь сльози. Спробую вночі зловити
-
Такие все тревожные… звонить, писать, выяснять. Расслабьтесь и все получите.
-
Навіть не знаю що сказати на цей сайт. Сюрпрііііііз
-
В мене тиждень різниці між порталами
-
Перевірте номер WES, з яких букв він починається
-
есть хоть кто нибудь ,кто оплатил биометрику в начале 2025года и уже получил приглашение на биометрику?
-
Ось зразок.
-
Скажіть, будь ласка, скільки у Вас часу пройшло між зміною статусу eligibility на "we have received...." і відповіддю на дозапити IRCC. Ми відповіли 29 січня на дозапит IRCC, але не було підтвердження що вони отримали (відправляли на емейл) і в Gkey акаунті статус не змінився.
-
У мене взагалі немає жодної установи зараз
-
Дякую 🙏🏻
-
Ребенку на стади пермит пришел запрос на прохождение мед экзамена, он был пройден по приезду - кто сталкивался? Подскажите вы проходили повторно или загрузить в веб форму старый и объяснить что был сдан ?
-
Добре, мене цікавить як все пройшло у дівчини. Дякую.
-
Там може і до двох тижнів доходити
-
За межами Канади подача на візу лише на загальних умовах - звичайна туристична. На основі ворк перміту треба було з Канади подаватися.
-
Assalamualaikum
-
Взагалі нічого не треба міняти.
12 Jan 2024, 17:45
462925/467012
4 minutes ago