PR CUAET
-
Давно, вони просто запитують що я хочу з ними робити, мені нічого з ними не потрібно, це wes щось потрібно і я не розумію що саме
-
Доброго дня підкажіть будь ласка скільки часу дійсні перекладені на англійську документи для pr?
-
Переклад - довічно. А от сам документ- залежить від документа
-
Підкажіть, будь-ласка, заповнюю заявку на нову візу для дитини з середини Канади. Що можна підгрузити в Proof of relationship? Батьки розлучені, тож свідоцтва про шлюб немає. Чи достатньо буде паспорту мами, але ж в ньому немає інформації про дитину🙄
-
Кого? Провінцію? Ви аккаунт новий створили?
-
Привіт спільното. Зайшов до себе у трекер і там де поле Addresses: вказано тільки номер будинку, назва вулиці, місто., країна. А номера квартири немає, також немає посталкод. Це нормально, можливо якось в трекері обрізає повну адресу. Чи варто вже писати веб форму щодо виправлення адреси. Дякую.
-
Ні 🥲 Бо трохи вирішила перестрахуватися.
-
Так
-
Підкажіть будь ласка,скільки місяців чи років переклад документів з української на англійську для pr діють ?
-
Я провтикала та не прийняла 😭 Побоялася, та попоосила їх перенести номінацію на новий акаунт 🥲
-
Ми не встигли підтвердити.
-
Я платила відразу як подавалася, а запит прийшов через рік:)так, на пошту прийшли листи, а далі тиша і не знаю чи пройшла та біометрія