PR CUAET
-
March 31, 2026
-
Я нічого не міняв, просто не можу зайти в єконсул
-
Сегодня тоже пришло от них письмо, что апликацию получили и поставили в очередь на рассмотрение.
-
І перше і друге не є помилка. 1 провінцію здебільшого вказують, якщо планують йти через номінацію цієї конкретної провінції
-
Яка провінція?
-
Як я розумію це не тільки в мене?
-
Дякую, зрозуміла
-
Лише показник «всі провінції» не відіграє вирішальної ролі чи отримаєте ви номінацію тієї чи іншої провінції чи ні, адже в вас по кейсу можна побачити реальний звʼязок з тієї чи іншою провінцією. Також потрібно розуміти, що якщо вас обере умовне РЕІ на ПНП ЕЕ, то ви маєте мати плани переїзду туди.
-
Ми з Саскатчевану подавали 2 квітня 2024. Сподіватися що і нас скоро прийде.
-
🔠🔠🔠🔠🔠🔠 🔠🔠🔠🔠🔠 Друзі, якщо Ви думаєте про зміну кар'єри та хочете працювати онлайн, є вакансії у Tравел агентстві (www.Gloriatravel.ca). Ви маєте можливість пройти місячну школу, отримати сертифікат і почати повноцінно працювати онлайн в агентстві Gloria Travel. Лінк на реєстрацію: docs.google.com/forms/d/11bnIEnMgw1tnGAoMABsVR6KuZC4qugmGuGyio21fLOw/ #gloriatravel. #реклама
-
😀😀😀🇺🇦😀🟣😀 на тему СПОНСОРСТВО. ✨Дата та час: 23 березня 6:00 PM EDMONTON 8:00 PM TORONTO ✅Організатор вебінару: Телеграм-чат для новоприбулих українців у Канаді http://t.me/prcuaet ✅Спікер: ліцензований міграційний консультант Богдана Степаненко-Липовик License: # R707276 Email: [email protected] 💡Опис вебінару: Розглянемо важливі аспекти, пов’язані з отриманням посвідки на проживання в Канаді через спонсорство, а також детально ознайомимося з типами спонсорських імміграційних програм: - Спонсорство чоловіка/дружини/цивільного партнера; - Спонсорство дітей; - Спонсорство батьків; - Спонсорство для одиноких людей з постійним імміграційним статусом в Канаді; - Спонсорство осиротілих родичів. ❗️Реєстрація обов'язкова: forms.gle/UMwnNP3hV3ZRwBjP8 #спонсорство #sponsorship
-
Подача на номінацію робиться лише коли отримано NoI Деякі провінції мають процедуру створення ЕоІ також. Детальніше вже треба дивитися на сайті конкретної провінції Також трохи опису про ПНП ЕЕ можна почитати тут: 🍂 Express Entry PNP : що це та як отримати номінацію від провінції?
-
А вы в каком месяце поймали слот и на когда? И время вручную переводили вперёд??
-
Запрошуємо українців, що проживають у Британській Колумбії, на заходи: 19 березня 13:00 через Zoom - Як підготуватися і пройти співбесіду на роботу 20 березня о 17:00 через Zoom - Гранти на спорт для дітей 26 березня 13:00 у Норт-Ванкувері - Нетворкінг і прихований ринок вакансій
-
Це не тільки у Вас. В мене теж висить авторизація в Дії.