PR CUAET
-
Подача на номінацію робиться лише коли отримано NoI Деякі провінції мають процедуру створення ЕоІ також. Детальніше вже треба дивитися на сайті конкретної провінції Також трохи опису про ПНП ЕЕ можна почитати тут: 🍂 Express Entry PNP : що це та як отримати номінацію від провінції?
-
А вы в каком месяце поймали слот и на когда? И время вручную переводили вперёд??
-
Запрошуємо українців, що проживають у Британській Колумбії, на заходи: 19 березня 13:00 через Zoom - Як підготуватися і пройти співбесіду на роботу 20 березня о 17:00 через Zoom - Гранти на спорт для дітей 26 березня 13:00 у Норт-Ванкувері - Нетворкінг і прихований ринок вакансій
-
Це не тільки у Вас. В мене теж висить авторизація в Дії.
-
Можете продовжувати візитор рекорд або робити стаді перміт. Моєму сину 10 в нього був візітор рекорд я йому вже зробила стаді перміт, так як він матиме можливість виїжджати і заїжджати в Канаду. Там інший стаді перміт не той, що дають для університету чи коледжу.
-
Правила групи: telegra.ph/Rules-02-23-106
-
/rules
-
У кого-то отменяли слоты от 13 и 14 марта ,на 4 и 5 сентября?Начитался чата ,хочу перестраховаться.
-
Правила групи: telegra.ph/Rules-02-23-106
-
/rules
-
Который в январе поймали тоже отменили??
-
Спершу, спіймала у січні на липень випадково коли викладали опівночі за укр часом - от я підігнала тоді трошки наперед годинник до 00 і зловила. А потім от у березні консульство ніби дало додатковий час (як виявилось пізніше то був "збій") на ближні місяці - то я вже нічого не міняла, і зловила на квітень (перший автоматично замінився). Тож тепер взагалі не маю жодного слоту.