PR CUAET
-
Я думаю, що цей збій роблять штучно. І в перші дні , хтось встигає подати документи по додатковим годинам. Поки вони там роздупляють
-
Виходить хтось добавив 2 години прийому
-
Доброго вечора, ми зробили фото маленького розміру чи підійде на паспорт? Я зробила розмір як до канадського паспорту.
-
Доброго вечора. Підкажіть, будь ласка, а чи хтось робив запити на ноути, коли очікуєш екорп? Чи допомогло?)
-
Але прийомні години з 9 по 13 насправді
-
Я бачила червень, середа з 9 ранку здається до 15
-
Добрий вечір, в мене питання хто вже подавав на PR: ви фото грузили окремим файлом або вставляли до Letter of explanation?
-
Доброго дня панство . Маю питания стосовно медицини по новому PR ,а саме які послуги медицинськи лишились безкоштовні і чи будуть надавати бенефіти ?
-
Це на який мiсяць?
-
Як ви авторизуєтесь через телефон? Мене перекидає на банк і відкривається камера.. Як зайти на цей сайт через телефон?
-
Я 7 березня отримала портал 1 . Чекаю от от другий ( дійсно раніше бачила між портал 1 портал 2 1-7 днів)
-
Зараз вже нiчого, по нулям
-
Доброго вечора. Допоможіть,будь ласка. Самі заповнюємо першу нульову декларацію через Wealthsimple . Ми не подавали раніше і не отримували кліматичні та інші виплати . Де це потрібно в цих формах вказувати?