PR CUAET
-
Не зовсім вірно. Незалежно від того чи він їде зараз чи ні, він потенційно матиме право на ПР через вас. Відповідно пере5віряти його зараз будуть на одинаковому рівні. Тобто і боіметрія, і медогляд, і документи, і військова служба, кримінал і бекграунд і все все
-
Привіт, ви десь згадували що ваші основні клієнти це з Китаю та Індії) тому хотів би запитати, чи було у вас на практиці, що у громадянина Китаю не було свідоцтва про народження? І як він/вона міг це пояснити для федералів?
-
Щиро дякую за відповідь. Теж наразі не спішу з тим військовим квитком чоловіка, поки немає запиту. Тим паче я дані чоловіка, який не виїздний з україни, не подала в заявці на пр разом зі мною. Він лише зазначений як мій чоловік. Бо читала якщо нам усім разом як сімя дадуть пр, а він не зможе приїхати на отримання, то можемо мали проблеми щоб отримати окремо. Тобто процес затяниться. Все так, вірно???
-
Письмову відмову теж відмовились надавати) дякую за інформацію 🤝
-
Есть ли кто то кто давал только LOE (у меня был белый билет но он утерян, в пятницу пришел запрос от IRCC) и кто всетаки прошёл на следующую стадию или просили ли другие документы потом? В плане того что это меняет- знать к чему готовится лучше чем просто сидеть ждать без новостей. Спасибо!
-
Если кредитный лимит только $1000, то переводите с дебиторской карты на кредитную карту остальную сумму (недостающую разницу) денежных средств для оплаты за аппликацию и будет Вам счастье в виде полной оплаты за апликацию. P.S. Я так делала, потому что кредитный лимит на карте только $1000, а дебиторская карта не проходила. У меня Banque Nationale.