PR CUAET
-
Тільки не кажіть що сьогодні зловили, а то буде як з Оттавою. Зрозуміють що людям стали доступні слоти, і швиденько всім по відміняють, хто сьогодні зловили. Так в нас було минулого тижня.
-
Я не знаю 🤷♀️ О так і показує
-
Доброго вечора У нашому контракті на хату вказано кінцевий термін дії цього контракту (кінець квітня цього року).Чи потрібно поновлювати з власником контракт?бо він пояснює,що поновлення відбувається автоматично.Це як?Всеодно в контракті вказано,що після квітня договір виходить уже не дійсний…Може,новий має прийти поштою?Нічого не розумію.Поясніть, будь ласка
-
Вибачте,але я не бачу такого... Можна для зовсім тупих пояснити 🤦
-
Тут нема чому дивуватися . У деяких на червень чи другий місяць можна бачити слоти . Але у мене завжди показує тільки останній місяць. Зараз це вересень заівторк 09.09
-
Я по поясу Отава не бачу вівторка, а коли перехожу на Київ то вівторок зʼявляється
-
Я вже яку хочеш годину ставила , вже істерика 🤣🤣🤣
-
Щиро дякую Вам за відповідь 🙏
-
Якийсь сюр , я вже і українську годину і канадську поставила все одно нічого не можу зловити . Одне і те саме показує. Після відміни їх системи чи глюку який був 10.03 . Я не можу ні чого зловити І на почту їм писала , мовчать як партизани - ніякої відповіді та відповідальності!🙅♀️
-
Всем привет! Помогите пожалуйста, кто подавался по программе воссоединения семьи, не могу подтянуть апликацию в ircc чтобы загрузить дополнительный документ, пишет апликацию не найдено Данные ввожу правильные У кого такое было? И какую категорию выбирали ? ( у меня сестра гражданин Канады)
-
ncsg.com/careers/