PR CUAET
-
If you’re in Canada under the CUAET but you’re missing the remark on your temporary resident document, you can apply for an updated document by following the instructions to apply for an open work permit a study permit a visitor record When you apply, upload a letter stating “I am exempt from paying fees under the Ukraine special measures and my previous permit was missing the CUAET remark.” Then we can issue you a new permit with the CUAET remark. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/settlement/get-financial-assistance.html
-
Думаю, що той сайт так ламають, що вони самі вже не знають що робити
-
Пiдкажiть будь ласка як з аэропорта Торонто добраться до посольства поэкономнiше! Дякую!
-
Друзі. Це бот мін-ціфри. Ця організація відповідальна за цей багатостраждальний сайт. Я думаю, якщо ми всі напишемо туди, мʼяко кажучи, свої побажання… може вони щось змінять 🤷🏻♀️
-
Подскажите пожалуйста, чтоб податься на TRP + OWP , нужно просто заполнить imm 5710? Я просто не много запутался , нужно ли imm 5708?
-
t.me/mincifra_bot
-
ось що в мене зараз в 2 вiкнах браузеру. Оттава
-
t.me/prcuaet/1783/526528
-
У нього так весь день показує, а у мене ні🤷♀️
-
В вас скасовано візит?
-
Фух. Дякую 💐
-
Ні , бачимо 9.09. Вчора відкрився понеділок 8.09, сьогодні вівторок
-
Це я змінила час на Київ щойно (забула до цього) і одразу зʼявилася нова дата 9 вересня. Але вже повинно бути 10.09 остання дата, чи не так? Ви бачите 10.09?
-
А наступне про паспорт о 13.24. Читайте стрічку, там є всі відповіді. Використовуйте пошук, це також допомагає.
-
😔Так, я вас памʼятаю. Я спіймала слот по вашим порадам. І в мене його теж скасували.
-
Так, з Оттави. В мене був на 11.10 годин. Там були додаткові години. Я моніторила Торонто, заходила в майбутнє. То також були додаткові години. Думала, вони взяли ще працівника і добавили прийом😏
-
Картка прийде після e-copr. Спочатку його дочекайтесь. У гілці «Хронологія» можете подивитись приблизні таймлайни
-
Добрий вечір. Підкажіть чи вилучається старий паспорт при оформленні нового? Чи потрібна заява щоб лишити старий?
-
В мене теж 10 показує
-
Добрий вечір. Підкажіть, будь ласка, коли буде наступна дипломатична пошта з України в Едмонтон? Тобто, з виготовленими паспортами? Щиро дякую!
12 Jan 2024, 17:45
463231/467012
5 minutes ago