PR CUAET
-
Пiдкажiть будь ласка як з аэропорта Торонто добраться до посольства поэкономнiше! Дякую!
-
Друзі. Це бот мін-ціфри. Ця організація відповідальна за цей багатостраждальний сайт. Я думаю, якщо ми всі напишемо туди, мʼяко кажучи, свої побажання… може вони щось змінять 🤷🏻♀️
-
Подскажите пожалуйста, чтоб податься на TRP + OWP , нужно просто заполнить imm 5710? Я просто не много запутался , нужно ли imm 5708?
-
t.me/mincifra_bot
-
ось що в мене зараз в 2 вiкнах браузеру. Оттава
-
t.me/prcuaet/1783/526528
-
У нього так весь день показує, а у мене ні🤷♀️
-
В вас скасовано візит?
-
Фух. Дякую 💐
-
Ні , бачимо 9.09. Вчора відкрився понеділок 8.09, сьогодні вівторок
-
Це я змінила час на Київ щойно (забула до цього) і одразу зʼявилася нова дата 9 вересня. Але вже повинно бути 10.09 остання дата, чи не так? Ви бачите 10.09?
-
А наступне про паспорт о 13.24. Читайте стрічку, там є всі відповіді. Використовуйте пошук, це також допомагає.
-
😔Так, я вас памʼятаю. Я спіймала слот по вашим порадам. І в мене його теж скасували.
-
Так, з Оттави. В мене був на 11.10 годин. Там були додаткові години. Я моніторила Торонто, заходила в майбутнє. То також були додаткові години. Думала, вони взяли ще працівника і добавили прийом😏
-
Картка прийде після e-copr. Спочатку його дочекайтесь. У гілці «Хронологія» можете подивитись приблизні таймлайни
-
Добрий вечір. Підкажіть чи вилучається старий паспорт при оформленні нового? Чи потрібна заява щоб лишити старий?
-
В мене теж 10 показує
-
Добрий вечір. Підкажіть, будь ласка, коли буде наступна дипломатична пошта з України в Едмонтон? Тобто, з виготовленими паспортами? Щиро дякую!
-
Выше писали 5710 ,поставить в двух местах галочки -apply for a work permit with the same employer -get a new TRP Это я так поняла ,если не так то пусть меня поправят.
-
В консультстві дадуть заяву, щоб залишити паспорт
12 Jan 2024, 17:45
463233/466661
about a minute ago