PR CUAET
-
Ні , бачимо 9.09. Вчора відкрився понеділок 8.09, сьогодні вівторок
-
Так, з Оттави. В мене був на 11.10 годин. Там були додаткові години. Я моніторила Торонто, заходила в майбутнє. То також були додаткові години. Думала, вони взяли ще працівника і добавили прийом😏
-
Добрий вечір. Підкажіть чи вилучається старий паспорт при оформленні нового? Чи потрібна заява щоб лишити старий?
-
Выше писали 5710 ,поставить в двух местах галочки -apply for a work permit with the same employer -get a new TRP Это я так поняла ,если не так то пусть меня поправят.
-
В консультстві дадуть заяву, щоб залишити паспорт
-
🏀Баскетбол для підлітків Субота 22 березня відбудеться перегляд та відбір гравців у баскетбольну команду DElite для тренуваннь та участі у змаганнях (виїзди до Калагарі та Торонто) 👨🏫Тренерський штаб: Антон Дзюба - в минулому професійний гравець з міждународним досвідом, колишній гравець збірної України. Михайло Шарко - в минулому професійний гравець, колишній тренер баскетбольної школи Олімпійського резерву. ⏱️Час переглядів: U17(2008-2009 р.н.) - 10 AM U15(2010-2011 р.н.) - 11 AM 📍Локація: 850 Erin Street ✍️Для запису - заповнити форму: docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScuoRSWROJReejuaTvhJDUX8HXJnV_kSd8UT61wJ_-QQomi7g/viewform ❓Питання можна задавати в особисті повідомлення.
-
LMIA / LMIA exemption
-
Зробили проблему штучну, але кому…. Мамам, у яких маленькі діти і треба частіше міняти паспорт, нема змоги літати туди сюди