PR CUAET
-
Зайдіть Запис на візит, там мабуть немає візитів
-
Ні Треба на всі доступні години тапати
-
Я думаю що питання полягає на який слот ви націлились! Наприклад нас 100 чол ловить 10 слонів 70 вибрали останній, 20 середній може один з 100 перший і випадково вгадав що там було найменше бажаючих
-
а в кого вдалось зловити слоти, а потім відмінились, теж висить досі в кабінеті?
-
У мене 9 вересня появилось тільки коли настала нова доба тобто опівночі, але були неактивні.
-
А в Польщі в Любліні на березень 40 вільних, 72 вільних, у Кракові з кінця квітня 55 вільних - дивишся і серце радіє 😂 Чи хтось знає, скільки часу займає виготовлення і доставка паспорта в Консульстві в Польщі? Заздалегідь дякую 🙏
-
Я вот и не пойму к скольки ехать…. К чему тогда 10-14 относится…
-
Пн-чт 16-17, без запису
-
Значить нас клацало більше 10 людей, і хтось випередив один одного на долю секунди, залежно як швидко інтернет працює
-
Спасибо большое ❤️
-
Перше
-
В мене з 23.00 по Отаві показувало слоти, але були не доступні. О 1.00 вже все зайнято.
-
Але ж який сенс тоді , якщо усі кажуть , що треба надати в 59:57….
-
Подскажите пожалуйста график выдачи готового паспорта, я не понимаю какое время к какой услуге относится…
-
Так.
-
0000.1 секунды и все, слотов нет 😵💫
-
Я на трьох гаджетах обирала різний час загальною кількістю 6 шт, і все одно нічого не встигла.
-
Мені 2 паспорти потрібні
-
Коли вилітали сказали в установі що статусу позбавляємось
-
Можна тільки 1 кнопку нажимати одночасно
12 Jan 2024, 17:45
463389/466648
4 minutes ago