PR CUAET
-
Заявку відправила на 09 січня, сьогодні отримала довгоочікуваний конверт, а там ....документ без позначки, їздила в аеропорт, нажаль там нічим мені не допомогли 😢
-
Вчора я вже в Мексиці дивилась. Зіро
-
Питання… це кожної ночі полювати треба? Чи в якісь дні?🫠
-
Добрий вечір! Набираю учнів для групових занять з української мови (5-й клас). Заняття проходитимуть на платформі Zoom щосуботи о 12:00(Альберта) Вартість уроку — 10 доларів, оплата здійснюється за місяць вперед. За пропущений урок вартість не повертається. Ми будемо працювати за програмами «НУШ» та «Інтелект України». www.instagram.com/p/DAnCH7GxLVy/?igsh=MW42OHFrM3VtejVzaw==
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка, чи можна оформити перший внутрішній ID України дитині 16 років через консульство, чи необхідно летіти в Україну для цього?
-
Так їй виповнилося 14 вже тут в Канаді і ми не оформляли ID
-
Дякую, тобто якщо їй 16 років і потрібен новий закордонний паспорт, то його можна зробити в консульстві без наявності ID, так?
-
По какому времени?
-
Вітаю. Створюю профіль ЕЕ СЕС. Виникло декілька питань. 1) Name of school/institution. В дипломі написано Vinnytsia Institute of Trade and Economics of Kyiv National University. В ECA вказано Kyiv National University. Яку установу писати? 2) ECA certificate number. Це Ref# на сертифікаті? 3) How many family members does N. have? Нас дві людини. В Канаді народилася дитина, вона третя. Скільки людей вказати? 2 чи 3? Дитина є громадянином Канади. 4) Скільки грошей треба клеймити? По СЕС конкретної вимоги по грошах не має. Суми, яка вказана на сайті для ЕЕ я не маю. Подивилася відео в ютуб. Там радять писати суму, яку вимагає ЕЕ, бо система не пропустить. Дякую за відповіді.
-
Дякую , це добрі новини