PR CUAET
-
User Anna Tulugova has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Можете написати на яку пошту писали,бо я писала і відповіді немає
-
У нас на 26.03 время,может поэтому ответили сейчас.Я написала,правда довольно грубо,такое отчаяние было…Что так нельзя,через 5 дней после сбоя отменять,пожилая и не очень здоровая,пробовали в Торонто просто записаться на любое число,но отказали,Дия вообще не работает.Дочка(я) взяла отпуск на работе,чтобы поехать в Оттаву и нельзя так относиться к своим гражданам…типо того я написала.
-
В мене також
-
Якщо це Торонто і слот на середу, то все добре
-
Наталочка,та я просто запитую ,чи є люди які самостійно подаються?Бо не раз думала над цим ,спробувати податися самій з дитиною,ризикнути,але вагаюся бо переважно наголошують що без адвоката,без хорошого правильно написаного листа,буде відмова Тоня,тому думайте чи варто робити самостійно! —-І якщо відмова,через скільки часу можна повторно податися?!
-
Я вчера забыла на Киев время перевести и поэтому даже вечером последней датой видела 8 сентября, даже с режима Инкогнито. Как только перевела время на Киев - сразу появилась дата 9 сентября слот в который я и поймала 👍Но некоторые видят без перевода на Киев. Хотя большинство все же переводят на украинское.
-
😀😀😀🇺🇦😀🟣😀 на тему СПОНСОРСТВО. ✨Дата та час: 23 березня 6:00 PM EDMONTON 8:00 PM TORONTO ✅Організатор вебінару: Телеграм-чат для новоприбулих українців у Канаді http://t.me/prcuaet ✅Спікер: ліцензований міграційний консультант Богдана Степаненко-Липовик License: # R707276 Email: [email protected] 💡Опис вебінару: Розглянемо важливі аспекти, пов’язані з отриманням посвідки на проживання в Канаді через спонсорство, а також детально ознайомимося з типами спонсорських імміграційних програм: - Спонсорство чоловіка/дружини/цивільного партнера; - Спонсорство дітей; - Спонсорство батьків; - Спонсорство для одиноких людей з постійним імміграційним статусом в Канаді; - Спонсорство осиротілих родичів. ❗️Реєстрація обов'язкова: forms.gle/UMwnNP3hV3ZRwBjP8 #спонсорство #sponsorship
-
Можно часы не переводить на Киев,но если перевести можно, но увидеть слоты раньше.Слоты по Оттаве вообще в системе появляются в 00.00 по Киеву (переведите время в гаджете и вы их увидите),но их нельзя выбрать(будет писать с пробуйте пизнише),а активными они становятся в 7.00 по Киеву.
-
Власник має не пізніше ніж за 90 днів до закінчення договору надати Avis, де напише нову суму для продовження договору. У Вас є 30 днів з моменту вручення Avis, щоб погодитися, змінити або відмовитися. Якщо Ви не плануєте продовжувати договір, Ви повинні попередити власника про це за 90 днів до закінчення. Якщо власник не хоче продовжувати з Вами договір, він повинен попередити за 5-6 місяців. Якщо Ви прогавили термін 30 днів чи 90 і нічого не відповіли власнику, це означає, що Ви продовжуєте термін дії договору ще на рік і автоматично погоджуєтеся з новою ціною. Це загальні правила. Решта прописана в договорі. Також раджу всі питання вирішувати не по телефону, а писати електронні листи. Так у разі суперечок у Вас будуть задокументовані дати кожної дії.