PR CUAET
-
Це не працює для програми спонсорства... ця інструкція виключно для укр програми.
-
😄🥹😃☹️🙃😀😍 Стратегії отримання PR у Британській Колумбії в 2025 році ОГАНІЗАТОР: Телеграм чат для новоприбулих українців у Канаді T.ME/PRCUAET ДАТА: 30 березня 2025р. 17:00 (BC) 18:00 (AB) 20:00 (ON) СПІКЕР: Ліцензований канадський імміграційний консультант Святослав Лашкевич (RCIC-IRB) hello@lashkevych.ca Долучайтеся до вебінару, де ви дізнаєтесь: 🔹 Пріоритетні напрямки для отримання постійного резидентства у 2025 році. 🔹 Як покращити свої шанси: корисні поради та стратегічні кроки. 🔹 Які професії обрати, щоб підвищити свої шанси на успіх. Святослав Лашкевич — досвідчений міграційний консультант, який допоміг багатьом реалізувати свої мрії про життя в Канаді. 📌 Реєстрація за посиланням: forms.gle/d3ZHEeoG14FxGe2B8 Ваш успіх починається з правильного плану!
-
Я заплуталась. Коли бронювати слоти вночі, час потрібно змінювати на київський чи можна по часу Торонто ловити?
-
Щоб не було питань чи то тільки квебеку дають або і іншим провінціям
-
🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠
-
Рада за вас, з нетерпінням теж чекаю ми 5 квітня подавались Саскачеван🤞🙏
-
Доброго дня!Скажіть будь ласка чи подавався хтось на PR самостійно,без адвоката?!Дякую😊
-
Дякую за інформацію. Тоді може не чекати на новий паспорт (слот ще ловлю). А відразу подавати на візу. Тепер буду 2 слоти ловити🥲
-
Так само прийде на пошту.
-
Візу видають на 10 років , незалежно від дії паспорту Просто будете їхати за новим паспортом, а візу показувати в старому
-
Обговорення покупки/продажу слотів заборонено!
-
Доброго ранку Ірина. Чи отримали ви Портал2? І куди він повинен прийти? Теж переживаю . Фінал десіжен 10 березня. 11 березня Портал 1 на пошту . Сьогодні 18 березня а Порталу 2 нема. Як у вас?
-
Мені теж цікаво. Паспорт до 2027. Але хочу отримати новий щоб візу на довше отримати
-
masha.golodiuk@gmail.com
-
ШАХРАЙ
-
Мені здається,що в Україні буде дешевше з цим ділом
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка в моєму кабінеті по заявці на отримання нового візітор рекорд на дитину зʼявилось ось таке обновлення. Але результату так і не має. У кого так було? Скільки ви чекали ще на відповідь?
-
Да.Супруга меняла время на киевское.
-
Доброго дня, готуємо документи для подання до федералів, порадьте будь-ласка сертифікованого перекладача з нормальними цінами, дякую!
-
Зазвичай про провінцію питають , тільки хто подавався з Квебеку
12 Jan 2024, 17:45
463549/466930
3 minutes ago