PR CUAET
-
Добре що відповіли ,але виходить за те що люди по відміняли свої слоти попередні щоб зареєструватися швидше та інші слоти які люди довго не могли зловити перший раз ,ніхто за то відповідати не буде ,як завжди робіть собі що хочете
-
Доброго дня Можливо зможу комусь допомогти зі слотом Я наразі вдома і в мене вільні пальці))
-
Дякую,що поділились своїм апдейтом. Це надихає. Дякую.
-
Доброго ранку. Чи хтось знає, що відбувається в Едмонтоні? На які дати можна орієнтуватись
-
🔠🔠🔠🔠🔠🔠 🔠🔠🔠🔠🔠 Друзі, якщо Ви думаєте про зміну кар'єри та хочете працювати онлайн, є вакансії у Tравел агентстві (www.Gloriatravel.ca). Ви маєте можливість пройти місячну школу, отримати сертифікат і почати повноцінно працювати онлайн в агентстві Gloria Travel. Лінк на реєстрацію: docs.google.com/forms/d/11bnIEnMgw1tnGAoMABsVR6KuZC4qugmGuGyio21fLOw/ #gloriatravel. #реклама
-
Сейчас самые низкие проценты на ипотеку это на 3 года. Они в районе 3.9%. В БМО в эту субботу 22 марта будет специальная акция, можно будет получить пониженные проценты по всем разным видом ставок. Акция распространяется только на ипотеки сделанные сотрудником в регионе Québec and Eastern Ontario. Если вы находитесь в этом регионе, обратитесь к представителям отделения, все отделения в субботу 22 марта в этом регионе будут открыты.
-
Дякую за комплімент 🥰 З цього варто почати t.me/prcuaet/2427/523953 Основне - які аргументи є у Вашій ситуації, щоб просити у Канади зробити для Вас виняток і дати ПР всупереч основному закону?
-
Ви молодчинка!Смілива!Це довгий етап щоб все зібрати?!Можна попросити ссилку щоб глянути які документи потрібно,що до чого…,можливо наважуся😏
-
Доброго дня, цікавить можливість зробити довіреність на житло в Оттаві, будьласка порекомендуйте фахівців. Завчасно вдячна
-
Я знаю людей, які заплатили гроші, а потім самі писали лист, бо робота консультанта їх не задовольнила. Тому варто уважно обирати фахівця. Я рік вивчала цю програму, слухала різні вебінари, різні погляди, брала консультації. Погляди протилежні, то я вирішила зробити солянку, а там офіцер нехай сам обирає, які аргументи будуть для нього значущі, а які ні. Зараз уже вийшла на фінішну пряму, чекаю ще кілька документів. Єдине, поки ще думаю, чи варто платити 1000-1200 за те, щоб консультант прочитав лист і дав додаткові коментарі. Тобто кожний обирає сам, як йому діяти 😊
-
Доброго дня ☀️ Може, хтось знає якийсь секрет, у котрій годині найкраще заходити чи коли додають нові слоти (Едмонтон)? Або, можливо, є якесь «магічне заклинання», щоб цей слот з’явився? Буду вдячна за будь-які поради!
-
Скажіть, будь ласка, у кого так само і що робили. Диплом бакалавра 4 роки і диплом спеціаліста 1 рік. Завантажила обидвадипломи з додатками на сайті апостиль. Вони просили номер аплікації ВЕС. Тому закінчила заявку у ВЕС, де вказала тільки диплом спеціаліста, проплатила $300. Тепер агент в апостиль каже, що треба робити дві заявки на кожен диплом. Питання. Ті, хто стикався з цим, робили дві заявки, чи вказували тільки один рік диплом спеціаліста для апостиль? І чи визнати це диплом я Master’s Degree в результаті? Дякую
-
Ні тільки для дитини