PR CUAET
-
Скажіть, будь ласка, у кого так само і що робили. Диплом бакалавра 4 роки і диплом спеціаліста 1 рік. Завантажила обидвадипломи з додатками на сайті апостиль. Вони просили номер аплікації ВЕС. Тому закінчила заявку у ВЕС, де вказала тільки диплом спеціаліста, проплатила $300. Тепер агент в апостиль каже, що треба робити дві заявки на кожен диплом. Питання. Ті, хто стикався з цим, робили дві заявки, чи вказували тільки один рік диплом спеціаліста для апостиль? І чи визнати це диплом я Master’s Degree в результаті? Дякую
-
Ні тільки для дитини
-
Цікавить хтось взагалі отримав відповідь на емейли з посольства
-
Ну а якшо прикріпити мій воркперміт як підтвердження статусу
-
Нічого. Я замовила ноутс на екопр, замість того отримала ноутс на всю справу. Нічого цікавого і так, все що я знала. Лежала справа, потім два рази відкрили і закрили. Все. За екопр нічого не сказали. І ще, я не переплутала, а чітко вказувала, що від них хочу
-
1. У профілі EE рекомендується вказувати назву установи так, як зазначено в оцінці диплома (ECA), тобто Kyiv National University. Але якщо є можливість, можна уточнити повну назву у форматі: Kyiv National University – Vinnytsia Institute of Trade and Economics в ЛоЕ. Головне – щоб інформація відповідала ECA, оскільки це документ, на якому базується підтвердження освіти. 2. Так, це Ref#, який зазначений у вашому сертифікаті від організації, що проводила оцінку диплома (наприклад, WES, ICES, IQAS тощо). 3. Слід вказати 3, оскільки сім’я включає вас, вашого чоловіка та дитину, незалежно від того, що вона є громадянином Канади. 4. Для Canadian Experience Class немає вимоги щодо proof of funds, якщо ви вже працюєте в Канаді. У полі «Funds available» можна вказати $0, якщо ви працюєте та маєте канадський досвід роботи, що відповідає критеріям CEC. Проте деякі консультанти радять вказати реально скільки маєте, а не 0, навіть не зважаючи на то, що 0 не є помилкою. Тому вибір ваш. Однак, якщо ви також плануєте розглядати номінацію від провінції (напр AAIP), вони можуть вимагати певну суму за критеріями програми.
-
Я сиділа вчора ввечері і сьогодні зранку перед роботою до вересень зайнято, пише немає вільних дат. Заходила з різних браузерів і очищала кеш нічого немає. Незнаю як зловити ті слоти.
-
А куда мені прикріпити свій ворк перміт чи зробити одним файлом з дитячим?
-
Дякую. А коли Ви отримали портал 2 і АОР?