Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 772.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Anna Martyniuk
    wrote on last edited by
    Цікавить хтось взагалі отримав відповідь на емейли з посольства
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr Berestovskyi
    wrote on last edited by
    Ну а якшо прикріпити мій воркперміт як підтвердження статусу
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga
    wrote on last edited by
    8 січня
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga
    wrote on last edited by
    Нічого. Я замовила ноутс на екопр, замість того отримала ноутс на всю справу. Нічого цікавого і так, все що я знала. Лежала справа, потім два рази відкрили і закрили. Все. За екопр нічого не сказали. І ще, я не переплутала, а чітко вказувала, що від них хочу
    1 Reply Last reply
    0
  • t1679558460T Offline
    t1679558460T Offline
    Maria 🐆 Smotrytska-Karego
    wrote on last edited by
    1. У профілі EE рекомендується вказувати назву установи так, як зазначено в оцінці диплома (ECA), тобто Kyiv National University. Але якщо є можливість, можна уточнити повну назву у форматі: Kyiv National University – Vinnytsia Institute of Trade and Economics в ЛоЕ. Головне – щоб інформація відповідала ECA, оскільки це документ, на якому базується підтвердження освіти. 2. Так, це Ref#, який зазначений у вашому сертифікаті від організації, що проводила оцінку диплома (наприклад, WES, ICES, IQAS тощо). 3. Слід вказати 3, оскільки сім’я включає вас, вашого чоловіка та дитину, незалежно від того, що вона є громадянином Канади. 4. Для Canadian Experience Class немає вимоги щодо proof of funds, якщо ви вже працюєте в Канаді. У полі «Funds available» можна вказати $0, якщо ви працюєте та маєте канадський досвід роботи, що відповідає критеріям CEC. Проте деякі консультанти радять вказати реально скільки маєте, а не 0, навіть не зважаючи на то, що 0 не є помилкою. Тому вибір ваш. Однак, якщо ви також плануєте розглядати номінацію від провінції (напр AAIP), вони можуть вимагати певну суму за критеріями програми.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ivan L
    wrote on last edited by
    Без оновленого статусу подачу на нову візу відхилять
    1 Reply Last reply
    0
  • t155054102T Offline
    t155054102T Offline
    Elena 🇺🇦
    wrote on last edited by
    у вас нет слота для вашего wp?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anna Martyniuk
    wrote on last edited by
    Я сиділа вчора ввечері і сьогодні зранку перед роботою до вересень зайнято, пише немає вільних дат. Заходила з різних браузерів і очищала кеш нічого немає. Незнаю як зловити ті слоти.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr Berestovskyi
    wrote on last edited by
    А куда мені прикріпити свій ворк перміт чи зробити одним файлом з дитячим?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1026581172T Offline
    t1026581172T Offline
    Ірина Чайковська
    wrote on last edited by
    Дякую. А коли Ви отримали портал 2 і АОР?
    1 Reply Last reply
    0
  • t162356446T Offline
    t162356446T Offline
    Alena
    wrote on last edited by
    Хочу дуже в це вiрити!! переживаємо, що якщо laid off з роботи, то все, кінець
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Вам швидше за вссе недовго залишилося, може 2-5 місяців всього
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Проте, поки немає хоча б 2 роки по термінах, я переважно в суд би не йшов - дорого
    1 Reply Last reply
    0
  • t162356446T Offline
    t162356446T Offline
    Alena
    wrote on last edited by
    Який жах, дякую..
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    В мене останній ЕЕ (які зазвичай ідуть за 6 місяців). через компрегенсів зайняв 16 місяців. А Атлантична ще й має довший середній
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Ну і також, якщо послали на компрегенсів бекграунд, то по термінах все ще досить стандартно, всього 15 місяців у вас
    1 Reply Last reply
    0
  • t5653602140T Offline
    t5653602140T Offline
    Oleksandr Lukashov 🇨🇦🇺🇦
    wrote on last edited by
    Я не є експертом з усіх професій і можу говорити лише про Торонто. По-перше, легко не буде. Тим більш зараз, коли через тарифи ніхто не знає, що буде з ринком праці. По-друге, професії, які ви назвали, знаходяться на сходинку нижче в рівні оплати праці, ніж провідні будівельні спеціальності. Тут стеля буде приблизно $30-35 брутто, і йти ви до неї будете років 4-5, залежно від хисту. Хоча в цілому по року може виходити більше за рахунок стабільнішої роботи, особливо, якщо мова йде про виробництво. Що стосується сварщиків, з якими перетинався найбільше, то діапазон зарплат великий. Я не знаю, чи є у них в юніоні жорстко встановлені мінімальні рівні оплати праці, як у мейсонів чи карпентерів, але в більшості випадків, з того, що я бачив, ви почнете з $23-24 брутто. Хоча якщо ви максимально прокачаєтесь і, скажімо, відкриєте свій шоп, то можна заробляти дуже непогано. Наприклад, доводилося викликати велдера, щоб заварити корзину форкліфта. Коштувало це задоволення $600+HST: година дороги туди, 3 дюйма шву, година дороги назад (звичайно, дешевше було купити апарат і заварити самому, але треба було зробити все "по-білому"). Але знову ж таки, не факт, що в того велдера кожного дня є замовлення. В цілому ж, у велдерів у Торонто велика конкуренція. Роботи у шопах не так багато, як хотілося б, а найбільші компанії, що винаймають structural welders базуються в Hamilton. Що стосується швидкого старту, то на "вершині гори" знаходяться stone and brick masons, які займаються облицюванням приватних будинків. Далі карпентери-фреймери, далі вже всі інші. Якщо ви добре працюєте з цеглою і при цьому не бажаєте йти в юніон аппрентісом (чи не маєте змоги), то за рік безперервної роботи в одній нормальній комерційній бригаді навіть в українців ви будете мати самозайнятим $30+, за два - $40+ (мінус: ніяких бенефітів, часто намагаються платити кешем та не бажають сплачувати GST/HST). Знав юнака, який набрав цегли на демолішені, купив цементу та в гаражі у друзів зробив собі імпровізований шоп. Вчився класти цеглу по Ютуб. Штудіював англомовні відео, клав цеглу - розбирав, клав - розбирав. За два тижні інтенсиву прокачався так, що цього вистачило зачепитись в одній бригаді в якості брік-мейсона. За два роки роботи став вже майстром, зараз, здається, працює вже з диким каменем.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Єдине що можна зробити що має реальну дію, це позов у суд - так званий врит оф мандамус. Ціни переважно нижчі, з того що я чув 5-6к якщо доходить до суду, якщо в досудовому порялдку то десь 3000
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    не потрібно
    1 Reply Last reply
    0
  • t162356446T Offline
    t162356446T Offline
    Alena