PR CUAET
-
Так але нам сказали цiна буде 10.000🥲
-
Добрый день по каким датом сейчас АОР выдают?
-
А ще не знаєте про нову скошию? Чув що там не важко отримати ліцензію
-
Зараз бувають затримки. 5-10 днів з цього моменту
-
не потрібно - ні на що не впливає
-
А що в ноутсах каже? В нас security check але deadline був 12/2024
-
Дякую. А як проходе весь процес отримання ліцензії рн?
-
Йдіть по процедурі втраченого документу: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/application-verification-status-replacement-immigration-document.html
-
Ось останні ноутс прийшли і мені сказали, що могу піти до суду за порушення строків
-
Автоматом після подачі декларації
-
Дружина зробила нову біометрію, відповідно до запиту. Пройшла доба, але профіль, поки що, все ще відображає інформацію про попередню від 2022. Наскільки я розумію, завантажувати підтвердження самостійно не потрібно, вірно?
-
ваш февраль может быть обработан месяца через 3. если вы в 3-4 недели не попадете на "бота", то ждать тогда в среднем 3.5 мес
-
Напишіть на пряму в CRNA і запитайте. Чесно, не знаю відповіді на ваше запитання.
-
Я маю питання до тих хто отримував замовлений в Канаді паспорт Скільки це займає в середньому часу?
-
Пошта зазвичай не може переадресувати так звані коричневі конверти від деражви
-
О, так ви мої брати 😂 я тут також з 8 грудня 2023. Нічого не допомагає. І дзвінки і депутати і веб форм і ноутс😂
-
Я спочатку і завантажила обидва дипломи з додатками. Тому вони і просять дві аплікейшн формс (номер) на кожен диплом.
-
Вітаю! Підкажіть будь ласка, чи має хтось досвід покупки відео карт на best buy?
-
Ну не думаю, якщо ви здасте NCLEX - RN, теоретично це повинно було б допомогти.
-
Якщо ж поточний ВП є, і він достатньо довгий - то проблем з візою не повинно бути
12 Jan 2024, 17:45
463635/466923
less than a minute ago