PR CUAET
-
Я спочатку і завантажила обидва дипломи з додатками. Тому вони і просять дві аплікейшн формс (номер) на кожен диплом.
-
Вітаю! Підкажіть будь ласка, чи має хтось досвід покупки відео карт на best buy?
-
Ну не думаю, якщо ви здасте NCLEX - RN, теоретично це повинно було б допомогти.
-
Якщо ж поточний ВП є, і він достатньо довгий - то проблем з візою не повинно бути
-
Какие даты подачи на WP недавно получали решение? Наши подачи с июля 2024 всё также висят без прогресса. Новая подача в феврале (ровно месяц назад), тоже пока без прогресса.
-
Ні. З Вес ви зробили все вірно. Апостилю прикріплюєте спеціаліста, вони у процесі розгляду, можуть вас попросити дослати бакалавра
-
Якщо ви ще чекаєте на продовження статусу дитини - то заявку на візу (з Канади) швидше за все не візьмуть.
-
Але ж як додати до заявки ВЕС диплом бакалавра? Там ніби одна опція. А платити за нову заявку ще $300 якось поки що не готова, якщо є інший вихід.
-
Ні, там просто буде 2 вкладки - 1 для чоловіка і інша для дружини
-
если у ребенка wp, то визу дадут на срок текущего wp и подача на визу должна быть на основании wp ребенка
-
Добрий день, підкажіть будь ласка. Якщо ми подаемо декларацію сімейну, чи треба ще й окремі на дружину і чоловіка робити? Якщо ми робимо самостійно через wealthsimple.
-
изза того, что sp, а не visitor record еще на рассмотрении, мог быть такой ответ. покажите скрин того, что вы получили, чтобы увидеть формулировку
-
Не знаю.Наша семья по Оттаве три слота споймала.
-
Вони від самого початку робили їх без позначки КУАЕТ, ми просто разом з СП, показували ВП з позначкою КУАЕТ і все норм було. Давали усі гранти для українців і ціна за навчання була, як для канадців. Універ так і казав, надати додатково будь який інший документ де є КУАЕТ.
-
Едмонтон та же система или нет!? Имею ввиду 07:00 по Киеву ловить?
-
Я писала в пʼятницю 14.03 Ще не отримала
-
Це не страшно
-
Дякую за відповідь
-
друзі, ну підкажіть, що ще можна зробити? В нас вже немає жодних сил, чекаємо з грудня 2023 року. Все можливе зробили.. і дзвінки, і міністри, і ноутси, i вебформи. всі дедлайни та терміни вже минули 😭
-
Був візітор рекорд, подавались на стаді перміт
12 Jan 2024, 17:45
463651/468953
about a minute ago