PR CUAET
-
Можна написати особисте запитання в лічку?
-
Користувача Светлана було заглушено на 24 години через використання заборонених слів.
-
User Светлана Теренина has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
А в мене наразі питання про подальшу подорож наших паспортів. Підкажіть, будь ласка, через який час варто перевіряти чи виготовлений паспорт, щоб замовити DHL доставку? За який час він зазвичай виготовляється при замовленні закордоном?
-
Дякую що написали. Мені саме потрібно для мене в дитини 5 років. Живу за 800 км від Оттави. Тому якщо зловлю в різні дні - не потрібно буде залишатися на кілька днів.
-
в якому листі?
-
Не треба. Вищий підгружайте. Якщо їм треба буде, вони дозапросять
-
Привет! Я работаю в Thornhill Employment Hub, государственном учреждении, которое бесплатно помогает с трудоустройством, написанием резюме и подготовкой к интервью. Мы являемся частью Employment Ontario. В Даунтауне Торонто открывается украинский ресторан, и сейчас идет набор сотрудников. Я организую job fair по адресу 83 Yonge Street, M5C 1S8, где вы сможете познакомиться с работодателем и пройти отбор. регистрируйтесь по ссылке на Eventbrite www.eventbrite.ca/e/hiring-event-sous-chefs-waitstaff-bartenders-hostesses-more-tickets-1289726991149?aff=oddtdtcreator Также прикрепляю флаер с подробностями. Не забудьте взять с собой резюме!
-
Середина квітня, в кабінеті запис є, але щоб його підтвердити повідомлення ще немає
-
June 2024
-
Коли?
-
А ще підкажіть,будь ласка, якщо я лечу в Україну(потрібно зробити операцію), в Канаді довго очікую і невідомо скільки ще чекати Варто зазначити це в листі чи тему здоровʼя краще уникати? І може це має значення, дитині 5 років, і їй видали ворк перміт.
-
Ага, в нас теж саме питали
-
Потрібно подаватися на ресторацію. Для дітей найпростіше це робити ресторацію візитор статусу, вони по ньому можуть вчитися якщо хтось з батьків має статус робо/студ в Канаді
-
Дуже дякую, але поки що написано що я отримаю нагадування за 30,7 та 3 дні, більш нічого немає. Може пізніше зʼявиться. Буду перевіряти сьогодні далі
-
На яку дату в Вас слот? Бо мені за місяць прийшов навіть на пару днів раніше, ніж я очікувала. У Вас буде 30 год для підтвердження
-
Був дозапит обновити тільки доки і все. Пейстаби і рефференс, бо доки вони почали розгляд, вже доволі застаріло. Я все прикріплювала за жовтень 2023, вони почали у жовтні 2024, ось все і запросили
-
User Дарина Тимофеева has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Буде в повідомленнях
-
Так, у мене все дуже прозоро, ніхто не служив, все чисто і чесно, просто лежала 5 і 7 місяців. Ні компресів, ні щось подібного не було і ноутс це довели
12 Jan 2024, 17:45
463703/466989
4 minutes ago