PR CUAET
-
Привет! Я работаю в Thornhill Employment Hub, государственном учреждении, которое бесплатно помогает с трудоустройством, написанием резюме и подготовкой к интервью. Мы являемся частью Employment Ontario. В Даунтауне Торонто открывается украинский ресторан, и сейчас идет набор сотрудников. Я организую job fair по адресу 83 Yonge Street, M5C 1S8, где вы сможете познакомиться с работодателем и пройти отбор. регистрируйтесь по ссылке на Eventbrite www.eventbrite.ca/e/hiring-event-sous-chefs-waitstaff-bartenders-hostesses-more-tickets-1289726991149?aff=oddtdtcreator Также прикрепляю флаер с подробностями. Не забудьте взять с собой резюме!
-
-
На яку дату в Вас слот? Бо мені за місяць прийшов навіть на пару днів раніше, ніж я очікувала. У Вас буде 30 год для підтвердження
-
User Дарина Тимофеева has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Буде в повідомленнях
-
Дякую, хороша розгорнута відповідь. Тож з вашоих слів в Торонто чи Онтаріо то більш перспективно зараз в будівельні напрямки? Бо власне я по знайомих чув що робота то є то нема
-
Саме так. Це ж віртуальний лендінг. Уявіть, що ви чекаєте запит на паспорт для вклейки міграційної візи чи поки vfs цю саму візу вклеїть и поверне вам паспорт. Тому ноутси не мають сенсу після ФД.
-
Проте якщо ви працюєте на посаді яка для них критична, чи в них дійсно нехватка кадрів на цій посаді - то звісно вони в цілому мали б бути більш мотивовані вас таким чином втримати довгостроково - на це ця програма і розрахована - доуеомплектовувати регіони