PR CUAET
-
Проте якщо ви працюєте на посаді яка для них критична, чи в них дійсно нехватка кадрів на цій посаді - то звісно вони в цілому мали б бути більш мотивовані вас таким чином втримати довгостроково - на це ця програма і розрахована - доуеомплектовувати регіони
-
В них нещодавно якийсь збій був, люди половили слоти, а через пару днів прийшло їм сповіщення, що то збій і слоти відмінені. Тому, можливо, це також якось пов'язано. Почистіть кеш в браузері та перезайдіть в кабінет. Я так теж роблю, щоб часом минулу історію не потягнуло
-
тут питання в тому що роботодавець не зможе отримати ендорсменти від міста на кожну позицію. В більшості випадків потрібно буде показати що локально працівників на цю роботу не знайшлося. Ну і додатково роботодавець не зобовязаний підтримувати індивідуальну іміграцію, це вибір, але не обовязок.
-
Тоді, так є питання. У мене у жовтні запитали, впродовж години додала, вони дали пре аривал, пропали на два місяці, а потом прислали дивне запитання: а вам піар ще потрібен? Я відповіла, що так. І знов пропали на два місяці. Потім відповіли, що вони раді і дали фд 😂😂😂 я зовсім шизію з них😂 і тепер знов тиша з тим Голден екопр вже три місяці
-
Дякую. В мене ще таке питання. Якщо я не працюю, а лише маю підробіток як прибиральниця, иноді, дуже рідко і маю з цього дохід менше ніж 1 тисяча за рік. Як мені вказати про цей дохід? Я не оформлялася як селф емплоєр, але маю інвойси. Чи можу я додати його у розділ " чайові, гонорари, разові заробітки"? Дякую .
-
Саме так і буде) І сповіщення потім приходило чітко по годинах. Наприклад, якщо в мене слот був на 15:20, то не раніше цієї години в день, коли припадає 30-денний, 7-денний, 3-денний період. Бо я теж панікувала, коли зранку нічого не було, а потім прийшло в цей час 🙈😂
-
З мого до свіду то ситуація в цеху трохи краща, як велдер мілврайт, але хорошу фірму найти геть не легко