PR CUAET
-
А якщо плануємо найближчим часом подаватися на них?
-
З мого до свіду то ситуація в цеху трохи краща, як велдер мілврайт, але хорошу фірму найти геть не легко
-
Доброго дня скажіть будь ласка чи реально в Едмонтоні зловити слот?
-
Понял, спасибо это у нас с братом есть :)
-
Перепрошую. Ще питання. Маю два діючі паспорти. Один паспорт до березня 2026 року, на нього зроблено всі документи; інший паспорт до 2034 року. Чи можу я вказати обидва паспорта під час створення профіля ЕЕ СЕС?
-
подтвержедние родственных связей не имеет конкретного документа. вы сами предоставляете им то, что доказывает, что вы- родственники.
-
Дякую
-
Свідоцтва про народження наші що ми маємо спільних батьків і канадійський паспорт брата
-
Добре. Дякую!
-
Application submitted - April 1, 2024 AOR and Biometric - March 18, 2025
-
Доброго ранку. Думаю що нереально. Також нереально отримати слот стоячи у черзі. А як що раптом реально то потім вам напишуть що то був збій у системі і відмінять запис.
-
Доброго дня. Хочу сама податися на CCB. Чи є якась інструкція чи відео? Буду вдячна за допомогу, бо багато чого почитала , але така каша в голові з чого починати і які мої покрокові діїї. Можливо хтось подавався самостійно нещодавно і є якесь відео. Дякую. Гарного дня.
-
пробуйте, навіть якщо відізвуть - це не страшно. Але як на мене шансів мало
-
яку программу обирали? TP to PR?
-
Помилка мігранта #472 Думати, що в роботі ІРСС є якась структура і впорядкованість
-
Я вибачаюся,можливо це в іншу гілку групи😏 Скажіть будь ласка чи подавався хтось по програмі Female Sponsorship,як Комен Ло(можливо не правильно написала)
-
Роблю crt+c та crt+v з моїх анкет
-
значить перевіряйте чи правильно все заповнюєте. всі букви і цифри
-
Я вже місяць пробую))
-
Кирилл, у нас с вами зеркальная ситуация. И тоже тишина по обеим заявкам… 😏
12 Jan 2024, 17:45
463744/466032
less than a minute ago