PR CUAET
-
так TR to PR
-
Бо яку я вже программу не обирав все не знаходить
-
"An indolent hobbyist. Yeah." ▪️Usual English: He was lazy and never completed his chores. ▫️Advanced English: The indolent cat lounged in the sun all day, refusing to move. #eloquent_listening
-
Коли у вас подача була?
-
Доброго дня. Отримала продовжений ворк пермит. Тепер потрібно візу , в продовжений паспорт) , куди звернутися?) Дякую
-
І слот зловити реально, але дуже складно, і в черзі отримати слот реально, але очікування 3-4 місяці може бути.
-
Зазвичай йдуть на зустріч і приймають документи тільки з ксерокопіями. Але залежить від настрою віце консула)
-
Добрий день , порадьте будь ласка імміграційного адвоката який займається кейсами по гуманітарній програмі . Дякую
-
3 місяці, чекали, це чоловіку, а мені і сину за 2 тижні все прийшло
-
Значить не відразу. Адже на свідоцтво потрібно чекати 6-8 тижнів
-
Так
-
А свідоцтво про народження дитини потрібно додавати?
-
Підкажіть, будь ласка, хто знає. Якщо подавати на всю сімʼю (2 дорослих і дитина 5 років), кожному дорослому потрібен окремий слот чи можна на 1 записуватися як сімʼя?
-
Моя мама вчора здала відбитки в візовому центрі в Києві. Там сказали від 2х тижнів до року. Як пощастить. Офіційно на сайт ircc написано наче 400 днів
-
Спасибо. Попробую
-
Заявка была одна, но анкеты я заполняла на каждого ребенка, да. Спасибо
-
если на детей были отдельные анкеты на визу, то ждать. каждого рассматривают отдельно
-
Чогось не можу:( Якщо можете, напишіть мені в WhatsApp +13432027548 дякую
-
Куди саме ви вписали новий паспорт?
-
Доброго дня, підкажіть, будь ласка чи правильно я зробила. Подовжила собі wp та дітям visitor records (6 років та 12 років). Подала заявку на trv ( я головний аплікант та діти зі мною). Мені прийшов запит на паспорт , с по дітям- тиша. Що не так?
12 Jan 2024, 17:45
463771/467030
3 minutes ago