PR CUAET
-
Моя мама вчора здала відбитки в візовому центрі в Києві. Там сказали від 2х тижнів до року. Як пощастить. Офіційно на сайт ircc написано наче 400 днів
-
Спасибо. Попробую
-
Заявка была одна, но анкеты я заполняла на каждого ребенка, да. Спасибо
-
если на детей были отдельные анкеты на визу, то ждать. каждого рассматривают отдельно
-
Чогось не можу:( Якщо можете, напишіть мені в WhatsApp +13432027548 дякую
-
Куди саме ви вписали новий паспорт?
-
Доброго дня, підкажіть, будь ласка чи правильно я зробила. Подовжила собі wp та дітям visitor records (6 років та 12 років). Подала заявку на trv ( я головний аплікант та діти зі мною). Мені прийшов запит на паспорт , с по дітям- тиша. Що не так?
-
У мене в профілі 2 паспорти 🥲 Треба видалити один??
-
Доброго дня, скажіть будь ласка чи форму IMM0008 schedule 4 треба підписати, бо читаю форуми і різні думки. Я все заповнила, надрукувала імʼя і фамілію(тобто не підписала вручну) і дату. Чи то є правильно або не треба було нічого писати? Дякую.
-
Обычно более-менее "правильные" цифры у CRA появляются, когда они выдают NOA. А вообще вы сами должны следить за всеми своими взносами в TFSA, чтобы не превысить лимит и не попасть на штрафы.
-
Написала
-
Я чогось не можу, мені видає помилку Спробуйте мені, будь ласка :)
-
Добрий день. Буду вдячна за наданий е-мейл контакт. Якщо можете в приват. Хорошого Вам дня
-
Напишіть мені в особисті
-
Вже почалася стадія ,,пофігізму,, Скільки можна чекати на звичайний ворк перміт, просто шок 😀🫣
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, можливо хтось повернувся з Канади (Квебек) в Україну, чи подавали ви декларацію за 2024? Можливо є якісь нюанси при подачі? І як бути з ворк пермітом якщо він ще дійсний ?
-
Напишіть вартість занять і де саме ви знаходитись Мерсі
-
6-7 так
-
Так
-
Це ж результат близький до CLB 7?
12 Jan 2024, 17:45
463784/466699
2 minutes ago