PR CUAET
-
если на детей были отдельные анкеты на визу, то ждать. каждого рассматривают отдельно
-
Чогось не можу:( Якщо можете, напишіть мені в WhatsApp +13432027548 дякую
-
Куди саме ви вписали новий паспорт?
-
Доброго дня, підкажіть, будь ласка чи правильно я зробила. Подовжила собі wp та дітям visitor records (6 років та 12 років). Подала заявку на trv ( я головний аплікант та діти зі мною). Мені прийшов запит на паспорт , с по дітям- тиша. Що не так?
-
У мене в профілі 2 паспорти 🥲 Треба видалити один??
-
Доброго дня, скажіть будь ласка чи форму IMM0008 schedule 4 треба підписати, бо читаю форуми і різні думки. Я все заповнила, надрукувала імʼя і фамілію(тобто не підписала вручну) і дату. Чи то є правильно або не треба було нічого писати? Дякую.
-
Обычно более-менее "правильные" цифры у CRA появляются, когда они выдают NOA. А вообще вы сами должны следить за всеми своими взносами в TFSA, чтобы не превысить лимит и не попасть на штрафы.
-
Написала
-
Я чогось не можу, мені видає помилку Спробуйте мені, будь ласка :)
-
Добрий день. Буду вдячна за наданий е-мейл контакт. Якщо можете в приват. Хорошого Вам дня
-
Напишіть мені в особисті
-
Вже почалася стадія ,,пофігізму,, Скільки можна чекати на звичайний ворк перміт, просто шок 😀🫣
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, можливо хтось повернувся з Канади (Квебек) в Україну, чи подавали ви декларацію за 2024? Можливо є якісь нюанси при подачі? І як бути з ворк пермітом якщо він ще дійсний ?
-
Напишіть вартість занять і де саме ви знаходитись Мерсі
-
6-7 так
-
Так
-
Це ж результат близький до CLB 7?
-
Теж саме 😀🤝
-
У профілі Express Entry можна вказати лише один паспорт. Найкраще використовувати той, на який оформлені всі документи (візи, дозволи тощо), тобто паспорт, що дійсний до березня 2026 року. Якщо ви отримаєте ITA і на той момент плануєте використовувати новий паспорт (до 2034 року), ви зможете оновити дані перед подачею PR-аплікації, додавши пояснення та копії обох паспортів.
-
Дякую
12 Jan 2024, 17:45
463787/467027
5 minutes ago