PR CUAET
-
Це ж результат близький до CLB 7?
-
Теж саме 😀🤝
-
У профілі Express Entry можна вказати лише один паспорт. Найкраще використовувати той, на який оформлені всі документи (візи, дозволи тощо), тобто паспорт, що дійсний до березня 2026 року. Якщо ви отримаєте ITA і на той момент плануєте використовувати новий паспорт (до 2034 року), ви зможете оновити дані перед подачею PR-аплікації, додавши пояснення та копії обох паспортів.
-
Дякую
-
Я спробувала декілька уроків, вимова французька просто щось нереально для мене, шукаю з якою сторони підійти. Скільки в вас коштує заняття?
-
Якщо це продає не BestBuy, а інший продавець, то вони всеодно дають гарантію наскільки мені відомо.
-
Тілки на пошту, чекайте бо зараз тільки почали квітень
-
Це норма...
-
Чекайте, прийде на пошту
-
Куди присилають обновлення,на пошту чи в кабінет,звідки подавались? Подача 07.04.2024. Тиша
-
Салют)
-
Так
-
Привіт, з нуля починала?
-
Як буде свідоцтво то повідомте Воно прийде швидше .2-4 тижні
-
Всім привіт, хтось оновляв резерв+ на той же адрес що й був в Україні, але знаходячись в Канаді? Потрібно для запису в посольство. Бо якщо вказати що за кордоном, пише - що ТЦК напишуть на email 😄
-
Так той паспорт от от закінчиться Тому я додала новий на який отримувати ПР А старий лишила для перевірок
-
1 на сім'ю.
-
От і я хочу щоб мама влітку приїхала. Будемо сподіватися на швидку відповідь 🙏🏼
-
Дякую, хотіла, щоб сестра влітку з донькою приїхали трохи відволіктися від того всього
-
Напишите в личку знаю очень хорошего адвоката
12 Jan 2024, 17:45
463803/466032
less than a minute ago