PR CUAET
-
Так. В Калгарі відправляють паспорти.
-
Поки тільки ворк перміт
-
пока все красиво. а вы и муж пр/граждане канады или вы временно в канаде?
-
Тижня 2. Але без дат точних, бо ризиковано дуже купувати квитки без візи. Я лист написала від мами (вона англ не знаю), і запрошення від нас з чоловіком. В довідці з роботи вказано, що на цей період надається відпустка.
-
Девочки , мальчики, здравствуйте! Кто-то с Калгари писал в Эдмонтон , чтоб домой паспорт высылали? А то у них такие часы для выдачи , ни туда ни сюда ((
-
Безрезультатно. Без резерву нічим помогти не можуть. Сказали звертатися в Міністрество Оборони або ДП документ
-
Якщо вы не плануєте повертатись - повинні подати декларацію для виїзджаючих. Ця декларація подається лише в паперовому вигляді
-
Безрезультатно. Без резерву нічим помогти не можуть. Сказали звертатися в Міністрество Оборони або ДП документ
-
длительность поездки какую указывали? и цель визита какая?
-
Тепер я хвилююся, бо така сама ситуація: робота з великим стажем, чоловік в Україні, нерухомість, бізнес.
-
через заполнение вебформы
-
Спасибо вам за совет
-
Нет. Приглашение получили 24 декабря, подались в начале января и уже получили номинацию
-
Дякую.
-
Спасибо.И я могу подавать ребенка с своего gckey акаунта?Правильно?
-
Доброго дня, підкажіть . До запити надсилаються на імейл і все? Повинен бути якийсь зворотній зв'язок?
-
Чи хтось успішно поновлював SIN з WP продовження якого ще не було підтверджено ?
-
А скажіть наш лендлорд має надати нам якийсь документ підтвердження того що ми платили і скільки заплатили за 24 рік? Чи я сама просто вказую тут дані? Дякую
-
Остапе, це означає що навіть коли є переадресація на нову адресу, ворк пермит прийде на стару адресу? Куди звертатися, що є електронне підтвердження подовженого перміту а на адресу по почті не прийшов?
-
Хорошо
12 Jan 2024, 17:45
463850/466699
2 minutes ago