PR CUAET
-
Я теж отримала запрошення 29 листопада, і тиша😢 Ці очікування найгірше .
-
Якщо ви будете в договорі прям орендодавець то так.
-
Передача на друк\виготовлення\доставка
-
спросите у консультанта. тк из вашего случая не понятно, если вам просто одобрили вп, тк сейчас прописана возможность его получить с просроченным паспортом и вашу трп заявку даже еще никто не открывал, или вам тпр анкета стимулировала выдачу вп
-
Близько півроку. Поки що досі чекають портали ті, хто отримав eligibility восени та деякі навіть з серпня
-
Дякую 🙏🏼
-
Я роблю інвойси і надсилаю власнику готеля в якому прибираю. Я також всі інвойси сберігаю.
-
не обязательно
-
Не знаю , мой консультант все делал.
-
процедура та же. если просто нет ремарки cuaet, то ее прошение бесплатное
-
Замовлял dhl доставку так як ще тоді не було інфи про продовження терміну подовження ворк перміту до березня 2026.
-
Добрий день всім. 🌷🌷🌷🌷 А є тут хтось з Богомольця хто замовляв новий додаток до диплому европейського зразку через університет?
-
Ну тогда вообще не понимаю в чем дело . Надеюсь вашу заявку не упустили и не потеряли . Будем надеятся что раскидали на офицеров анкеты и кто-то быстрее работает кто-то медленее
-
Доброго дня! Скажіть будь-ласка . Перша декларація в Канаді. Заповнюю через TurboTax. Є пункт про OEPTC це я правильно розумію, тут я маю вказати інформацію про квартиру яку ми орендуємо?
-
Дякую вам. Це чудово)
-
а трп, отправленный по почте в работу взяли? номер файла присвоили?
-
Доброго дня, чи правильно розумію за форми 160 потрібно заповнювати на кожного члена сімї ( хто подається на візу) і на дитину 3.5 років теж окремо?
-
На моїй пам'яті тут було декылька випадків, але здається вони не ділилися фінальним результатом 🙂
-
Як думаєте, скільки треба буде чекати на Portal 1?
-
На руки отримав 10 березня. Відправили експрес листом з Оттави до Едмонтону.
12 Jan 2024, 17:45
463876/467035
21 minutes ago