PR CUAET
-
Як думаєте, скільки треба буде чекати на Portal 1?
-
"....are malevolent banshees, total dickbags." ▪️Usual English: His actions were mean and hurtful. ▫️Advanced English: The villain’s malevolent intentions threatened the safety of the kingdom. #eloquent_listening
-
Можливо. Але ми тут всі ще пів року тому знали про квоти , а вони ні ))У мене construction і кваліфікований. Але все може бути. Побачимо
-
Возможно они не ожидали что с 10 тыс им урежут до 5 и меньше , возможно правила еще раз поменялись и они решили давать номинации и рассматривать только тех кто критически нужен , а так как 2025 год только начался то возможно они будут выжидать и выбирать нужные им профессии …
-
Доброго дня,підкажіть будь ласка.Може хтось знає,на подачу дитини на SP потрібно прикласти паспорт ( та сторінку з візою),ми маємо новий паспорт в ньому візи нема.Але і в старому теж візу ми не вклеївали,так як приїхали по Foil-less visa та нікуди не виїжджали(батьки мають вклеїні візи).Чи це обов'язково мати сторінку з візою?Чи треба мені додати до паспорту скан Foil-less visa(там зазначений номер старого паспорту)? Дякую
-
То що було вже мало би бути забутим. От і зробили так , щоб цього не було. А по факту, те саме і залишилось )
-
Вона не казала приховувати, а скоріше не вказувати метою поїзди - відвідування родича. Ми тоді ще в Україні були і хотіли в Польщі зробити візи. Там менша черга. Тоді в нас саме така ціль була, бо брат десь в 800 км від нас +-. Я взагалі планувала на інтервʼю все як є казати: брат, живемо на кордоні, захід в Арізоні. Причин багато)
-
От і мені теж так здається. Десь у когось на купі лежить і зверху ту купу прикидують