PR CUAET
-
Вони присилають посилання на сайт, де робиться заявка на довідку. Ви вказуєте місце вашого знаходження і вони направляють вашу заявку у найближче Консульство. Наприклад я живу в Калгарі, то мою заявку направили у Ванкувер. Потім, Консульство запрашує від вас конверт зі зворотньою адресою та ксерокопії ваших документів. І все. Тиждень туди лист - тиждень назад
-
Дякую, я перевіряла інформацію і не знайшла чіткої відповіді на своє питання: схоже що лише особисто в консульстві, але їхній сайт лише румунською, гугл переклад на англійську може бути не зовсім правильний. В консульство я теж вже написала і мені прислали відео інструкцію як створити акаунт, знову таки румунською, то ж перш ніж реєструватись та їхати в найближче консульство в Монреаль, вирішила запитати, можливо хтось має практичний досвід з отримання даної довідки будучи в Канаді. 🙂
-
Героям слава!
-
Вітаю шановна громадо! Ця тема створена для обговорення можливих варіантів проходження підтвердження свого досвіду і освіти з метою здобуття місцевих сертифікатів та ліцензій. Давайте разом проходити цей процес. Слава Україні!
-
Стоит ли делать WES на Electrician's license? В требованиях есть только перевод диплома что и предоставил. Но проблема в том что у меня диплом университета, а им нужен электрика строителя. А у меня ещё был перевод только специалиста. На бакалавра не было додатку. Заказал в университете. Делают. Но даст ли что то WES ? Или есть какие то другие варианты?
-
Trade licenses. Arentisship and International Work Experience
-
Дякую
-
@prollyy А яка провінція? Це зрозуміло. Я вже подав документи в Саскачевані. Але освіту не зарахували. По перше спеціальність Інженер - електротехнічні системи електропостачання промислових підприємств...По друге додав тільки переклад спеціаліста.... Зараз замовив в університеті додаток до диплому бакалавра і буду його додавати вже після WES.....
-
Так, тому що у мене на роботі електрики українці так робили. Щоб отримати тут ліцензію, то треба пройти апрентіс 4 роки, але якщо підтвердити ваш диплом, то вони можуть зарахувати години навчання в Україні до навчання у апрентіс і грубо кажучи одразу переходите до фінального екзамену (або декілька років хоча б зарахують і меньше бути апрентісом).
-
Ок. Спасибо. Просто сразу надо было бакалавра через WES прогнать и выслать. Потому что диплом специалиста больше напоминает диплом философа экономиста)
-
О. За ксиву спасибо!!!В какой провинции подавались?