PR CUAET
-
Завжди було , що всі підряд подавались. Зараз ситуацію інша. Мала би бути 🤣
-
Підкажіть, будь ласка. Скільки часу може висіти заявка після оплати в WES в очікуванні на транскрипт з польського університету? ------- Задум: оскільки термін дії евалюації диплому WES 5 років, тому хочу: отримати номер заявки / оплати / самостійно отримати від університету траскрипт в конверті/ і чекати, коли напрацюється +/- потрібний досвід роботи в Канаді і рівень мови / долучити до справи транскрипт.
-
Я тільки про себе говорю. Запросили , ок. Якщо щось не так відмовили. А тут чотири місяці навіть ніхто і не відкривав
-
У нас в Америці жила донька, яку ми з чоловіком не бачили більше двох років. Звісно ми вказали її в анкеті і ціллю поїздки в тому числі. На співбесіді офіцер спитала про ціль, ми так і сказали, що хочемо її провідати. Вона побажала нам скоріше зустрітися і погодила нам візи. Ще ми сказали, що маємо там друзів і хотіли б з ними зустрітися теж. Я вважаю, що треба говорити правду.
-
Ми вказували в анкеті, що хочемо поїхати в туристичну подорож з детальним описом та адресами всього куди хочемо заїхати, по датах ми писали літо, але на момент коли ми були на інтервʼю (осінь) все це було вже не актуальне, бо черга була довга і ми не змогли зловити слот раніше. Але це ніяк не вплинуло на результат і візу дали. Тобто та інформація в анкеті вона буде не так важлива, як ваші відповіді на самому інтервʼю. Бо від моменту заповнення анкета до моменту коли ви потрапите у консульство може пройти 1-2 роки і ці дані можуть змінитись. Якщо ви на 26 рік хочете потрапити на заклад і вкажете це в анкеті, але слотів не буде так близько це не катастрофа.
-
Да писали что получали номинации те, кто подался в начале января
-
Взагалі логіки немає в тому як вони працюють і видають номінації. Я схиляюсь що після запрошень сортують по офіцерам, і чисто людський фактор, хто плуг а хто ракете😂
-
Навіщо це все. Вже зробили нові правила , обирати тих хто потрібен )
-
Ребята, при первом WP нас (69 лет) не просили сдавать медицину, написали, что если понадобится, проинформируют. В кабинет больше ничего не приходило. Думаем подаваться на продолжение WP. Я так понимаю, пришлют этот раз пройти медицину. Если мы ее пройдем по WP сейчас нам потом ёе зачтут на ПР? Или придется проходить еще раз потом?
-
Теж не працює ))) багато людей отримали з 3 і 4. У мене третій і чекаю )хіба що все-таки бали вирішують. Але навіщо тоді ставити мінімальний по вибірці і не додавати потім 🤷♂️
-
Напевно. Але літнім мають видавати без будь яких попередніх умов , так як тоді інші правила були. В принципі як і з усім в Канаді ))
-
Залежно від того які є документи від підробітку , якщо це було просто за готівку чи трансфер , можна вказати в other income