PR CUAET
-
Да писали что получали номинации те, кто подался в начале января
-
Взагалі логіки немає в тому як вони працюють і видають номінації. Я схиляюсь що після запрошень сортують по офіцерам, і чисто людський фактор, хто плуг а хто ракете😂
-
Навіщо це все. Вже зробили нові правила , обирати тих хто потрібен )
-
Ребята, при первом WP нас (69 лет) не просили сдавать медицину, написали, что если понадобится, проинформируют. В кабинет больше ничего не приходило. Думаем подаваться на продолжение WP. Я так понимаю, пришлют этот раз пройти медицину. Если мы ее пройдем по WP сейчас нам потом ёе зачтут на ПР? Или придется проходить еще раз потом?
-
Теж не працює ))) багато людей отримали з 3 і 4. У мене третій і чекаю )хіба що все-таки бали вирішують. Але навіщо тоді ставити мінімальний по вибірці і не додавати потім 🤷♂️
-
Напевно. Але літнім мають видавати без будь яких попередніх умов , так як тоді інші правила були. В принципі як і з усім в Канаді ))
-
Залежно від того які є документи від підробітку , якщо це було просто за готівку чи трансфер , можна вказати в other income
-
Тут і по aos купа людей отримали за пару місяців , які подавались на багато пізніше ніж ті хто чекає з літа осені.
-
"Послухаю" відповіді вам. А поки додам, що брата можна тільки приховати, тобто намагатися обдурити, бо ви заповнюєте дані родичів у штатах і дані батьків. Якщо не зазначити, а в процесі обробки анкети це таки спливе, можуть бути наслідки. Це моя думка.
-
Закрию своє ж питання. Після Р2 двічі виїжджали закордон. Кожного разу писали їм листа з проханням поставити на паузу і датами поїздки. Посеред другої поїздки вони прислали новий Р2 (старий зник з порталу). Ми відповіли на нього одразу після повернення (через 10 днів). Сьогодні отримали eCOPR
-
Що ж не так з порталами? Чи отримав хтось за цей час Portal 1 в кого було FD 10 березня?