PR CUAET
-
Навряд чи всі проходять, кого обрали. У когось бали не співпали, хтось відмовився, чи ще щось
-
Навіщо це все. Вже зробили нові правила , обирати тих хто потрібен )
-
Ребята, при первом WP нас (69 лет) не просили сдавать медицину, написали, что если понадобится, проинформируют. В кабинет больше ничего не приходило. Думаем подаваться на продолжение WP. Я так понимаю, пришлют этот раз пройти медицину. Если мы ее пройдем по WP сейчас нам потом ёе зачтут на ПР? Или придется проходить еще раз потом?
-
А уже есть январские ?
-
Теж не працює ))) багато людей отримали з 3 і 4. У мене третій і чекаю )хіба що все-таки бали вирішують. Але навіщо тоді ставити мінімальний по вибірці і не додавати потім 🤷♂️
-
Враховуючи, що з Канади українцям візи без проблем видають я б не приховував нічого Звучить, як дурна порада
-
Тут більш питання чи вказувати його відвідування як мету поїздки, бо це реальніше зробити зараз ніж сказати, що хочу поїхати на захід, на який ще навіть дат немає) але враховуючи терміни отримання візи, її варто робити заздалегідь.
-
Відповідь: бо отримавши запрошення, це не гарантує отримання номінації і взагалі розгляду аплікації..
-
Наразі взагалі немає ніякої послідності…
-
Напевно. Але літнім мають видавати без будь яких попередніх умов , так як тоді інші правила були. В принципі як і з усім в Канаді ))
-
Також вищий тім отримує швидше. До закриття програми так само було. Я чекала 4 місяці, а хтось з вищим тіром подався пізніше мене і отримував за місяць 🤷🏻♀️
-
Залежно від того які є документи від підробітку , якщо це було просто за готівку чи трансфер , можна вказати в other income
-
Тут і по aos купа людей отримали за пару місяців , які подавались на багато пізніше ніж ті хто чекає з літа осені.
-
"Послухаю" відповіді вам. А поки додам, що брата можна тільки приховати, тобто намагатися обдурити, бо ви заповнюєте дані родичів у штатах і дані батьків. Якщо не зазначити, а в процесі обробки анкети це таки спливе, можуть бути наслідки. Це моя думка.
-
Закрию своє ж питання. Після Р2 двічі виїжджали закордон. Кожного разу писали їм листа з проханням поставити на паузу і датами поїздки. Посеред другої поїздки вони прислали новий Р2 (старий зник з порталу). Ми відповіли на нього одразу після повернення (через 10 днів). Сьогодні отримали eCOPR
-
Дякую. Я навіть не знала і як раз переїхала
-
Що ж не так з порталами? Чи отримав хтось за цей час Portal 1 в кого було FD 10 березня?
-
В мене навіть не питали але в мене копії просто були
-
Доброго дня, це тому що сума впливає на ваш basic personal amount, і тому зменшується refund, якщо б ви були винні Канаді , то пенсія б не враховувалась (тут нічого не можливо змінити)
-
Это финальный NOA. У меня до сих пор показывает весь неиспользованный лимит за 2024 год. Хотя я пополнял в Interactive Brokers и в CIBC. Ну ладно IB, но CIBC точно должен был бы уже передать информацию 🧐
12 Jan 2024, 17:45
463922/468346
2 minutes ago