Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 951.0k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    Здається, знайшла, це, мабуть, вони під OBȚINERE ACTE DIN ROMÂNIA (запросити документи з Румунії) заховали довідку)) montreal.mae.ro/node/259#null
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    Ну, я двічі робила собі довідку і один раз чоловіку. Перший раз ще не було такої послуги на сайті, а потім вже надіслали посилання на сайт та "лареведере"☺️
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    В них є й сторінка англійською, зараз там дивлюся: http://www.mae.ro/en
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    Вони присилають посилання на сайт, де робиться заявка на довідку. Ви вказуєте місце вашого знаходження і вони направляють вашу заявку у найближче Консульство. Наприклад я живу в Калгарі, то мою заявку направили у Ванкувер. Потім, Консульство запрашує від вас конверт зі зворотньою адресою та ксерокопії ваших документів. І все. Тиждень туди лист - тиждень назад
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    Зрозуміла, перепрошую. Я читаю румунською (батьки з Могилів-Подільського), на сайті тільки варіанти зробити в Консульстві, або за дорученням в Румунії 🤷🏻‍♀
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    Дякую, я перевіряла інформацію і не знайшла чіткої відповіді на своє питання: схоже що лише особисто в консульстві, але їхній сайт лише румунською, гугл переклад на англійську може бути не зовсім правильний. В консульство я теж вже написала і мені прислали відео інструкцію як створити акаунт, знову таки румунською, то ж перш ніж реєструватись та їхати в найближче консульство в Монреаль, вирішила запитати, можливо хтось має практичний досвід з отримання даної довідки будучи в Канаді. 🙂
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    Вітаю! www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/medical-police/police-certificates/how.html
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    Доброго дня, чи брав хтось довідку про відсутність судимостей з Румунії? Брали в консульстві особисто, чи все ж можливо оформити онлай? Дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Алексей
    wrote on last edited by
    Тільки сканкопія і потрібна, але роботодавцю можуть зателефонувати
    1 Reply Last reply
    0
  • t422426745T Offline
    t422426745T Offline
    Lena Milusha
    wrote on last edited by
    Героям слава!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr Fedorenko
    wrote on last edited by
    Вітаю шановна громадо! Ця тема створена для обговорення можливих варіантів проходження підтвердження свого досвіду і освіти з метою здобуття місцевих сертифікатів та ліцензій. Давайте разом проходити цей процес. Слава Україні!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr Fedorenko
    wrote on last edited by
    Стоит ли делать WES на Electrician's license? В требованиях есть только перевод диплома что и  предоставил.  Но проблема в том что у меня диплом университета, а им нужен электрика строителя. А у меня ещё был перевод только специалиста. На бакалавра не было додатку. Заказал в университете. Делают. Но даст ли что то WES ? Или есть какие то другие варианты?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr Fedorenko
    wrote on last edited by
    Trade licenses. Arentisship and International Work Experience
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr Fedorenko
    wrote on last edited by
    Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr Fedorenko
    wrote on last edited by
    @prollyy А яка провінція? Це зрозуміло. Я вже подав документи в Саскачевані. Але освіту не зарахували. По перше спеціальність Інженер - електротехнічні системи електропостачання промислових підприємств...По друге додав тільки переклад спеціаліста.... Зараз замовив в університеті додаток до диплому бакалавра і буду його додавати вже після WES.....
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr Fedorenko
    wrote on last edited by
    Так, тому що у мене на роботі електрики українці так робили. Щоб отримати тут ліцензію, то треба пройти апрентіс 4 роки, але якщо підтвердити ваш диплом, то вони можуть зарахувати години навчання в Україні до навчання у апрентіс і грубо кажучи одразу переходите до фінального екзамену (або декілька років хоча б зарахують і меньше бути апрентісом).
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr Fedorenko
    wrote on last edited by
    Ок. Спасибо. Просто сразу надо было бакалавра через WES прогнать и выслать. Потому что диплом специалиста больше напоминает диплом философа экономиста)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr Fedorenko
    wrote on last edited by
    О. За ксиву спасибо!!!В какой провинции подавались?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr Fedorenko
    wrote on last edited by
    Все нормально! Мне засчитали вышку Инженера в области электроники! Там главное опыт работы чтобы был. В таком случае сделай WES, я им переводы отправлял и WES тоже. И если остались удостоверения, то тоже переведи сертифицированным переводчиком и отправляй туда. Удачи!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr Fedorenko
    wrote on last edited by
    @dmytroshekhovtsov спасибо за ответ. Лицензия интересует в Саскачеване. Я зарегистрировался в этой программе saskapprenticeship.ca/international-application-process/ Все необходимые документы предоставил. Опыт работы защитали. А образование нет, я тоже немного не правильно сделал. Предоставил перевод диплома специалиста и транскрипт. Он у меня был готов ещё с подачи на ПР. На что получил ответ: Must provide Translated Diploma and Transcripts related to Contsruction Electrician. Посмотрел додаток специалиста - там никакой WES не поможет - из 15 предметов 10 типа Господарське право..... Заказал сейчас додаток бакалавра. Думаю что с ним получится подаватся в WES. или нет. Я ж все равно не стану с Инженера электрика, строительным электриком...
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags