PR CUAET
-
t.me/prcuaet/336574/374957
-
Вітаю. Чи хтось стикався з ситуацію , коли не вдається підєднати аплікацію у акаунті щоб бачити final decision ні за якими даними, не знаходить аплікацію. У той же час, отримував лист про eligibility. Як я зможу отримати сповіщення про Portal у такій ситуації?
-
Зрозуміла. Дякую
-
www.wes.org/how-to-renew-your-eca-report/#:~:text=How%20do%20I%20renew%20my,date%20by%20another%20five%20years.
-
Якщо є договір , ви платите по ньому , то узгодження не треба з лендлордом. Це нюанси до тих хто платить кеш без договору ,таке теж буває.
-
Так Ви ж можете через 5 років оновити ще на 5, наскільки я розумію
-
Зустрічав тут інформацію, що сповіщення приходить виключно у кабінет. Дякую за додаткову інформацію
-
Я знаю. Щось думала що Інн суто болотний податковий номер
-
Мама здала біометрію 28 лютого минулого року, зарахували 1 березня. 4 березня 2025 року дали апрув
-
Доброго дня, хто недавно прилітав в Канаду, чи вдалось взяти work permit в аеропорту? Letter of introduction є
-
Ось вам коротка інструкція. Алгоритм дій для евалюації польського диплому через WES: 1. Перевірити вимоги WES - Зайти на офіційний сайт WES. - Ознайомитися з вимогами до документів для евалюації польського диплому. 2. Отримати завірену копію диплому Варіант 1: Особистий візит - Відвідати деканат свого університету в Польщі. - Зробити копію диплому. - Отримати печатку деканату, що копія відповідає оригіналу. - Університет має запечатати конверт та поставити печатку на ньому. Варіант 2: Дистанційний запит - Зв’язатися з деканатом та уточнити, чи можуть вони самостійно відправити конверт з усіма необхідними печатками напряму в WES. - Якщо університет погоджується, надати їм адресу WES для відправки. Варіант 3. Відправка документів в WES самостійно - Зв’язатися з деканатом та запросити відправити вам копію диплому на домашню адресу. - Якщо отримали запечатаний конверт з Польщі, відправити його на адресу WES самостійно. !!! Не відкривати конверт після отримання !!! (На сайті WES сказано про це). 3. Очікувати евалюацію - Стежити за оновленнями статусу на сайті WES. - У разі додаткових запитів від WES надати необхідну інформацію (можуть запросити переклад диплому).
-
Вітаю! Підкажіть ,будь ласка , це актуальний графік?