PR CUAET
-
-
Так,рівно рік ми чекали на візу. Подавали коли була вагітна на 5-му місяці. Отримали апрув,коли дитині 8 місяців вже. А просили візу на червень 2024🤣
-
Просто переслал новость. Пока ничего конкретного нет. Впрочем как и по новости что скоро резерв перестанет быть нужным
-
Подавайте на перегляд і пишіть листа- пояснення-прохання
-
Update‼️ ( Мої батьки) British Columbia 17.11.2023 Application submitted 29.01.2024 AOR та просьба оплатити Bio 12.06.2024 Biometric Letter 14.06.2024 Bio completed 12.09.2024 Eligibility letter (MJ30274 HM-Toronto) 12.09.2024 Medical Passed 11.02.2025 Medical passed again 07/03/2025 Portal 1 Сьогодні: 18/03/2025 Portal 2 🥳
-
Зазвичай відмова приходить доволі швидко (швидше,ніж погодження). Їх ШІ обробляє і потім вже останній штрих за офіцером. Зазвичай,ті що довго розглядаються - вони з позитивним результатом. Але це суто моє спостереження продовж року,що я чекала на візу для мами. Звісно,що є різні варіанти перебігу подій,але якась така тенденція присутня. Хоча,остаточна відповідь за офіцером
-
Оформлюю тур. візу мамі: 1. В полі Person paying for your trip - якщо я вкажу себе (донька), але поїздка планується не зі мною. Це не спричинить до відмови? Бо у мами із доходів лише укр. пенсія. 2. Чи потрібно на співбесіду роздруковувати виписку по рахунку тієї особи, яка спонсорує поїздку, щоб доказати фін. спроможність це зробити?
-
Якщо з України подача - я би не розраховувала на літо. Не менше 6 місяців буде розгляд. Це якщо сильно повезе
-
Всім привіт. Прийшов дозапит на Schedule A. ( online прикріплена форма в gckey). І все б нічого але ж хочуть з original signature в листі. Ту що роздрукувала, підписала від руки і намагалась підвантажити у gckey не хочуть- пишуть, що не той формат форми. А в онлайн лише Імʼя та Прізвище 🤔хто знає як викрутитися?
-
Так, в мене була схожа ситуація Я вказувала що хочу у вересні 2023 поїхати у Нью-Йорк (там саме причина не вказується, просто адреса і місто, я використала першу ліпшу адресу готелю 😅) А слот змогла забронювати тільки на липень 2024 На інтервʼю тільки питали чому їду і все таке А з приводу брату, то вони там питають чи родичі є , то думаю варто вказати, так