PR CUAET
-
Це у вас з кимось однакова дата подачі але це ж не означає що усі ті дати однакові отримали еліджибиті у той самий день. Ось так само і портали отримують зовсім інші пари аплікацій. Це ж логічно. Ваша дата отримує е десь з червня еліджибиті. Ну так само і портали ви отримуєте у різні проміжки часу. Не знаю чому ваажається що якщо подав у той самий день з кимось і еліджибиті наприклад отримав у той самий день з кимось то і портал має бути однаково з кимось. Точніше колись ви отримаєте портал і навіть знайдете якусь схожу аплікацію по датам на вашу от тільки це буде інша аплікація і інші апліканти
-
Скажите на Portal 2 с телефона можно ответить, или с компьютера лучше?
-
@KatNaskalova
-
Алекс, пожалуйста прочитайте что я написал: я и мой товарищ подались в один день, получили eligibility в один день, и нам зачитали medical в один день. Только он за этот период успел получить портал 1, портал 2 и сегодня ecopr. А мне не пришел еще даже портал 1. Я не говорю что у нас дальше все тоже должно идти идентично, но если включить голову и логику, не находите такие огромные разбежности странными? Можете не отвечать, вы мне сейчас опять пришлете полотно текста которое не имеет отношения к моим поинтам.
-
В цілому, така різниця дійсно може здаватися нелогічною зі сторони, але в IRCC це поширена ситуація. На етапі background check аплікації перекидають на інший офіс розгляду дуже часто. Можливо його - швидше за ваш.
-
Можна і в кабінеті глянути , якщо всі документи на руках - заповнювати можна і без autofill )
-
Я за вашою логікою мав давно вже отримати і портал і пр. Я таких комбінацій з товарищами намалював вже кучу для своєї аплікації а воно все не співпадає😂😂. Ладно якщо би тільки я. Увесь чат забитий обговоренням чому з такою самою датою одна людина отримує апдейт а інша ні.
-
‼️‼️‼️‼️ Будь ласка, поширюйте Ваші хронології також тут: t.me/prcuaet/117 З вказанням програми!!! Модератори & Адміни не встигають за вами. Дякую
-
И? Мне что делать с этой информацией? Вы отдаете отчет что я сказал о себе? Не о вас, не о ваших комбинациях и наблюдениях, а исключительного себе? Вы сами начали мне отвечать, дали оценку моим словам, попытались меня убедить что я в чем-то не прав. А я всего лишь изначально написал: «не понятно как они отрабатывают и с какого конца идут». Если у вас неумолимое желание кого-то поучать и на каждое сообщение отвечать своим авторитетным словом, пожалуйста избавьте меня от такой роскоши. Я не могу себе этого позволить.
-
Ukrainian Family Reunification program
-
UPDATE 🤩🤩🤩 12 Nov 2023 - Submit 08 Jan 2024 - AOR + Request for BIO 12 Jan 2024 - BIO passed 07 Oct 2024 - Request for Military (replied 08 Oct) 10 Oct 2024 -Eligibility + Request for Finances (replied 12 Oct) 07 Feb 2025 - Medical Passed 07 Mar 2025 - Final Decision in GCKey 10 Mar 2025 - Portal 1 17 Mar 2025 - Portal 2 —— 1 аплікант, Торонто
-
Ukrainian Family Reunification program
-
Вітаю! Нарешті я дождався 🥂 6.12.23 - подача 28.07.24 - біометрія 18.03.25 - eligibility + медицина, фінанси, мілітарі 4 чоловік
-
Ukrainian Family Reunification program ВС
-
Update‼️ ( Мої батьки) British Columbia 17.11.2023 Application submitted 29.01.2024 AOR та просьба оплатити Bio 12.06.2024 Biometric Letter 14.06.2024 Bio completed 12.09.2024 Eligibility letter (MJ30274 HM-Toronto) 12.09.2024 Medical Passed 11.02.2025 Medical passed again 07/03/2025 Portal 1 Сьогодні: 18/03/2025 Portal 2 🥳
-
Всім привіт) Є люди, яким вдалось підвищити письмо з 9 до 10? Пишу тому що думаю, що 9 це десь B2, а 10 це вже C1. І виходить, це як перехід вже з одного рівня на інший. Не використовувала дуже багато складних конструкцій, швидше лише граматично правильно оформлювала речення! Якщо в когось є досвід, буду вдячна)