PR CUAET
-
Всім привіт) Є люди, яким вдалось підвищити письмо з 9 до 10? Пишу тому що думаю, що 9 це десь B2, а 10 це вже C1. І виходить, це як перехід вже з одного рівня на інший. Не використовувала дуже багато складних конструкцій, швидше лише граматично правильно оформлювала речення! Якщо в когось є досвід, буду вдячна)
-
‼️‼️‼️ 🚫🚫🚫 Будь ласка, ПРИПИНЯЄМО розборки. Не потрібна допомога / коментар - можна пройти повз, а не перетворювати гілку на діалог. На вахту заступає бот надалі Дякуємо
-
Доброго дня, скажіть будь ласка чи варто вже починати переживати? старий WP закінчується 18 квітня в листопаді подали на продовження після чого прийшов цей лист, я розумію що ми можемо продовжувати працювати до 14 травня або поки не буде прийнято рішення. А що в такому випадку робити з SIN and Helth Card? Як їх подовжити на основі яких документів їх продовжувати? Чи варто дзвонити до IRCC? Дякую
-
Доброго вечора Підкажіть будь ласка військовий квиток переклад має бути завірений нотаріально? Чи достатньо перекладу ліцензованим перекладачем? Дякую
-
Ліцензований в Канаді чи може бути український?
-
Я отримала слот по черзі)
-
-
Подскажите пожалуйста данные откуда брать чтоб на портал зайти ? Или нужно сначала создать учетную запись? Не могу разобраться
-
-
Зрозумів. Дякую
-
Хотіла порівняти форми.Буває ,(рідко,але є таке),що на руки видають з іншими сумами
-
Нічого крім біометрії(